Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

O zi inceputa prost se termina si mai prost

Dimineata la plecarea la servici mi-a iesit in cale un preot. Daca esti superstitios, esti sigur ca-ti merge rau toata ziua. Eu de felul meu nu sunt, dar astazi s-a adeverit. O zi aglomerata, probleme diverse, atmosfera incarcata. Si totul se termina prin rabufnirea unui angajat care se crede marginalizat material. De ce ne uitam mereu in curetea altora cand e vorba de bani si nu cand e vorba de munca si disciplina in munca ? Sau astea au disparut in iarna lui ’98 ?

 Adica sa te uiti la ce avantaje materiale au colegii si sa nu vezi cat si cum muncesc acestia, cand vin si cand pleaca de la servici, ce si cat produc, ce functii au, cand ignori sarcinile pe care le primesti, cand uiti ca totusi esti un angajat care trebuie sa respecte niste reguli, sa respecte colegii si nu in ultimul rand pe sine insusi. Sunt lucruri in care cred si pe care nu pot sa le ignor. Sunt un sef „painea lui Dumnezeu” , dar cand ma calca cineva pe coada, vai si amar. Nu suport ca cineva sa-si bata jos de bunatatea si omenia mea. Nu suport minciuna, laudarosenia, pacaleala, ignoranta, lipsa bunului simt, lucrul de mantuiala. Pacat ca acest sfarsit de an nu ne face mai buni, mai toleranti, mai respectuosi, mai umani, mai intelepti, mai …… intr-un cuvant OAMENI.  Vorba proverbului, ” a fi domn e o-ntamplare, a fi om e lucru mare”.   OM – un cuvant mare, desi noi oamenii suntem o frunza in bataia vantului.

Anunțuri

10 Decembrie 2007 - Posted by | Diverse

2 comentarii »

  1. Iarna lu ’89 mama 🙂

    Comentariu de criserb | 11 Decembrie 2007 | Răspunde

  2. Da, ai dreptate, asa vroiam sa scriu, dar sunt experta in inversarea cifrelor. Plus ca eram si nervoasa. Asta e, mai gresesc si eu !

    Comentariu de ghiocel07 | 11 Decembrie 2007 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: