Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

„Fabrica de fericire”

Am tot vazut reclama reclamei la televizor prin care suntem indemnati sa vedem din 18 ianuarie filmul „Fabrica de fericire”. Si cum sunt o curioasa din fire am intrat pe Google sa vad despre ce este vorba. Stiam ca acolo aflu orice, asa ca am cautat si am gasit ceva . Am vizionat. O reclama la coca-cola. Sincera sa fiu nu mi-a placut. Mie ca si consumator nu vreau sa ma infricoseze, sa-mi piara pofta sa mai beau aceasta licoare (pe care oricum nu prea o mai consum in ultimul timp). De acum daca vad o sticla de coca-cola o sa-mi imaginez acei mici monstruleti care se plimba pe langa sticla. Reclama cu ursuletii polari mi-a placut cel mai mult. Dupa mine, o reclama, in primul rand trebuie sa placa ochiului si produsul in general, nu trebuie cumparat dupa reclama facuta. Am trecut de ceva ani de la stadiul de achizitionare a unui produs dupa reclama vazuta. Si inca ceva, daca tot suntem terorizati cu reclame in timpul unui film (ca uiti si subiectul pana se termina) sau unei emisiuni de divertisment, macar sa fie ceva placut, delectant, colorat, simpatic. Poate ca realizarea acestei reclame este ceva deosebit, dar nu-mi place.  Oricum, astept sa vad originalul. Si inca ceva, fiecare cu gusturile lui.  

10 ianuarie 2008 - Posted by | Aberatii, Cumparaturi, Fabrici si uzine, Oameni, Reclama

6 comentarii »

 1. yep, e naspa reclama 😦

  Comentariu de criserb | 10 ianuarie 2008 | Răspunde

 2. Aici creed ca nu ti-ai dat seama de puterea reclamelor. Eu intr-o zi calduroasa de vara m-am trezit cautand coca cola la chiosc. Nici eu nu mi-am dat seamam de unde, pana cad vazand iarasi o reclama de la cola, in care se asocia ideea de racorire cu cea a produsului, mi s-a aprin beculetul. Asta era, caldura cere racorire, rezulta cola. Atunci mi-am dat seama, cine stie de cate nu ne dam seama.

  Comentariu de Lucian | 12 ianuarie 2008 | Răspunde

 3. Da ai dreptate, reclama are o mare putere atat asupra psihicului cat si a buzunarului. O recalama buna te face sa cumperi produsul chiar daca nu ai neaparata nevoie de el. Pacat ca la multe produse bune nu se face reclama, poate din lipsa de fonduri a firmei producatoare sau poate ca se cumpara si asa. Cea mai buna reclama este calitatea unui produs. Uneori ne uitam la reclame pentru ca sunt bine facute, cu prezente feminine sau masculine recunoscute, cu animalute haioase.

  Comentariu de ghiocel07 | 12 ianuarie 2008 | Răspunde

 4. Deci, mey, unde se baga fericire din asta din fabrica, si e coada mare?

  Comentariu de dadatroll | 13 ianuarie 2008 | Răspunde

 5. Traim in Romania, deci e coada mare, desi nu se stie unde si pentru ce….

  Comentariu de ghiocel07 | 13 ianuarie 2008 | Răspunde

 6. […] “fabrica de fericire” Dupa “fabrica de fericire” inca o reclama lunga, plictisitoare, plina de rame si maimutoi dezgustatori. Oare cei de la […]

  Pingback de Dupa “fabrica de fericire” « Ghiocel07 | 17 ianuarie 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: