Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

De ce iubim florile

In cele mai importante clipe ale vietii florile sunt prezente. Florile ne insotesc pe tot parcursul vietii, in momente mai mult sau mai putin fericite. Cand se naste un copil ducem flori mamei. La botez florile sunt prezente. In fiecare an de ziua de nastere primim sau ducem flori. De 1 si 8 martie primim flori. Incepe scoala ducem flori doamnei sau domnisoarei invatatoare. Cand ne casatorim sau participam la o cununie primim sau ducem flori.

Ce este mai frumos decat buchetul de mireasa ! La orice sindrofie florile sunt prezente. Dar si in momente triste, la inmormantare sau ziua mortilor ducem flori. De primit, primim dar oricum nu le mai atingem, nu le mai simtim parfumul, nu ne mai bucura prezenta lor. Este ceva pur si simplu un gest de complezanta, de apreciere a celui trecut in nefiinta, sau sa aratam celor ramasi cat de mult regretam disparitia aproapelui. Trist moment pentru a oferii flori !  Mie-mi plac florile nespus de mult, dar acela este un  moment in care chiar nu-mi mai pasa. Pentru mine toate florile sunt frumoase. Toate au farmecul lor. Ca sunt albe sau colorate toate transmit ceva. Ne binedispun, ne fac fericiti, ne incanta privirea, ne inmoaie sufletul, devenim mai buni si mai calzi in prezenta lor. Florile sunt cheia care deschide calea spre frumusetea interioara, spre puritate. Nu cred sa existe oameni care sa nu adore florile. Sau exista ?!

26 martie 2008 - Posted by | Flori | ,

3 comentarii »

  1. din pacate, florile din fotografie sunt artificiale, singurul lucru frumos este fotoliul. eu iubesc doar florile vii…

    Comentariu de mohui | 28 martie 2008 | Răspunde

  2. Da ai dreptate, dar nu puteam pe cele naturale sa le pun pe net. Stiu ca tu ai flori frumoase si abia astept sa-ti fur una !

    Comentariu de ghiocel07 | 28 martie 2008 | Răspunde

  3. Florile sunt cheia care deschide calea spre frumusetea interioara, spre puritate.

    Comentariu de putincredincioasa | 1 aprilie 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: