Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Rulada de carne

Se calesc 6 cepe mari, se pun 500 gr carne bucati si se face o tocanita. Se adauga apa si se fierbe bine, dupa care sa lasa la racit. Cand compozitia este rece se da prin masina de tocat, se adauga sare, piper, 100 gr. unt si se smesteca bine si se intande pe un celofan umed. Umplatura: Se zdrobeste pestele din doua cutii sardele in ulei, se adauga 100 gr unt frecat spuma, 3 galbenusuri fierte si zdrobite, 2 lingurite de mustar, sare, piper, albusurile taiate cubulete. Se intinde peste blatul din carne si se ruleaza. Se da la congelator sa se intareasca. Se taie felii si se orneaza cu verdeturi si maioneza acrisoara. 

23 aprilie 2008 - Posted by | Evenimente, Retete, Sarbatori, Sarbatori Pascale

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: