Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Raliu Lupeni – Straja

Ultima moda la noi, raliurile. Raliu la Resita, la Hunedoara, la Cluj, la Deva, la  Baia Mare, la Brasov, la munte sau la mare, RALIU. Acum a venit randul Vaii Jiului. Mi-au spus colegii la servici ca maine se desfasoara un raliu in zona Straja, judetul Hunedoara. Sotul meu mi-a trasat sarcina sa caut ceva despre acest eveniment. Prietenul Google ma informeaza cel mai bine, desi conform obiceiului romanesc, nu trebuie sa facem multa publicitate, ca de, poate vine lumea ! Amanunte aici.

11 iulie 2008 - Posted by | Raliu, Straja

2 comentarii »

  1. teapa de raliu,numai la noi se poate anunta inceperea raliului la ora 14 si sa inceapa de dimineata 2 lucruri poti deduce, ori au dorit raliu fara accidente cu publicul fara fani, ori nu tin masinile pe o asemenea urcare si antrenamente si cursa apropo pe coborare dc nu au tinut cursa? de frica? poate data viitoare veniti si cu masini baieti sau lasati le pe fete

    Comentariu de alinhasca | 15 iulie 2008 | Răspunde

  2. A fost si sotul meu sa vada raliul. A fost surprins ca la telescaun nu era aproape nimeni. Si asa era sa se produca un accident. Noroc cu parapetul.

    Comentariu de ghiocel07 | 15 iulie 2008 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: