Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Vine o zi….

Nu stiu ce s-a intamplat anul acesta, dar a fost unul nefast pentru cateva persoane cunoascute, clienti cu care am avut onoarea sa lucrez. Ma intreb uneori ce este viata ? Un amalgam de trairi si sentimente, este ceea ce ne inconjoara, bune si rele, este un interval intre nastere si moarte, este o calatorie frumoasa  in timp si spatiu cu vise si asteptari. Aceste trei persoane plecate intr-o alta lume, o lume necunoscuta, o lume plina de semne de intrebare, merita tot respectul si omagiul meu. Au fost persoane realizate, persoane tinere, persoane implinite profesional, persoane care au pus suflet in ceea ce faceau, persoane a caror sfarsit neasteptat ma face sa meditez mai mult asupra vietii. Sunt atatea maruntisuri care ne umbresc viata, care ne sufoca, carora le dam prea multa importanta incat la un moment dat constatam ca trec zile, saptamani, luni, ani si ce am realizat ? In cel mai fericit caz un copil, care ne duce numele mai departe, care poate-si aduce din cand in  cand  aminte noi si ne aprinde o lumanare, care la randul lui traieste pentru aceleasi scopuri, desi nu stie.  Si astfel se sting si nasc generatii.

2 august 2008 - Posted by | Comemorare, Holograf, Moarte, Viata

3 comentarii »

  1. Este chiar inutil sa cauti un sens existentei noastre deoarece viata este o acumulare de situatii absurde si sa gasesti rostul lor este imposibil. Asa haide mai bine sa facem ce ziceau latinii Carpe diem si sa luam fiecare zi asa cum este si sa o traim de parca ar fi ultima.Daca ne concentram asupra efemeritatii noastre nu facem altceva decat sa ne vlaguim si sa uitam sa traim.

    Comentariu de Malvine Socaci | 3 august 2008 | Răspunde

  2. E melodia mea preferata, e ceea ce ne intrebam cu totii, ce va fi dupa? Sa stim sa ne traim fiecare clipa, asta e tot ce conteaza, pt ca timpul se scurge, noi hmm plecam, si atunci…………

    Comentariu de lena | 20 noiembrie 2008 | Răspunde

  3. @lena-ai dreptate. Din pacate luptam o viata, adunam de toate si intr-o clipa totul s-a dus.

    Comentariu de ghiocel07 | 21 noiembrie 2008 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: