Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Innsbruck

Desi mai fusesem in urma cu doi ani aici, in acest concediu unul din obiective era si vizitarea mai amanuntita a orasului Innsbruck, capitala Tirolului. Dupa cazarea facuta cu mare greutate, hotelurile si pensiunile fiind ocupate din cauza unui congres, am purces prin oras, sa-i descoperim frumusetile. Si sincera sa fiu am avut ce vedea atat in orasul propriu zis cat si pe „coclauri”, unde trebuie sa recunosc ca am ramas cu gura cascata de ceea ce au putut realiza acesti oameni. Nu stiu cum sa zic, dar parca ei sunt supraoameni, au facut  case, vile, strazi, stradute precum in povesti sau imaginile din reviste. Aici totul este aranjat, proiectat, calculat, nimic la intamplare. Fiecare lucru este la locul lui, totul este ceas. Stradutele pe care sunt asezate casele pana in varf de munte sunt asfaltate, curate, se circula cu viteza redusa, nu se depaseste, nu se inerveaza nimeni, casele au flori la geamuri, aranjmente de toamna in curti. Gazda de la pensiune te primeste elegant, iti arata camera, iti da cheia cu care intri in casa si camera si nu te mai deranjeaza cu nimic. Vi si pleci cand vrei, te simti ca acasa. Dimineata la micul dejun te serveste amabil cu o gramada de bunatati. Asa am stat in toate localitatile pana la Innsbruck si a fost minunat. Pretul este acceptabil, conditii foarte bune. Si acum cateva fotografii pentru o prima impresie.

Mai multe poze aici.

28 octombrie 2008 - Posted by | Austria, Concediu, Innsbruck

6 comentarii »

 1. misto
  :X

  Comentariu de sunt | 29 octombrie 2008 | Răspunde

 2. Nu am stiut sa ma uit din prima pe poze si nici nu am avut timp.Cladirile seamana cu mult cu cele din Arad . Si eu am facut un cros intr-un week end si am fost pana la Viena dar am fost la Schonbrun .O sa va trimit un mail cu poze din vechiul Arad.
  Cu drag
  Ligia

  Comentariu de ligia daraban | 29 octombrie 2008 | Răspunde

 3. Nu am cuvinte.Merita facut acest lucru.Felicitari ca aveti asemenea initiative.

  Comentariu de Maria Huzum | 8 noiembrie 2008 | Răspunde

 4. @Maria-bine ai venit pe blogul meu. Te mai astept. Da, ai dreptate. Asta vrem sa facem in fiecare an de doua ori, cat ne-o permite sanatatea.

  Comentariu de ghiocel07 | 8 noiembrie 2008 | Răspunde

 5. […] pasta si am fost necajita negasind o pasta identica pe plan local. Ma si vedeam mergand din nou la Innsbruck dupa o pasta de pix!  Din pacate am gasit la Bucuresti la un supermarket. Si nu am cumparat una, […]

  Pingback de Pixul cu cristale Swarovski « Ghiocel07 | 26 februarie 2009 | Răspunde

 6. […] In toamna lui 2008 am stat cinci zile la Innsbruck, am vizitat cu de-amanuntul acest oras minunat, cautat de turisti si iarna dar si vara. Anul acesta […]

  Pingback de Innsbruck « Ghiocel07 | 6 noiembrie 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: