Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Nesimtire umana

Astazi, pentru ca sotul meu a primit o noua „jucarie” si ca s-o incercam, am plecat la plimbare. Cum drumurile noastre duc spre Deva sau Tg Jiu, am dat cu banul si am plecat la Deva. Pe langa altele aveam in plan sa intram in supermarketuri sa vedem cum se pregatesc de sarbatori. Mai intai am parcat in centrul Devei, am intrat in cateva magazine si cand am ajuns la masina, ce credeti ca am vazut langa masina noastra, deci in urma unei masini care plecase de langa noi? Continutul unei scrumiere rasturnate pe sosea alaturi de un pachet gol.

Cat trebuie sa fi de nesimtit sa faci asemenea lucru ? M-am enervat, am spus ceva „frumos” la adresa acestui…nici nu stiu cum sa-i spun si am plecat mai departe. Oare chiar nu se gaseste act de cojocul mitocanilor? Se pare ca nu. Traim doar in Romania. Tara in care poti face orice.  Poti sfida pe oricine, poti sa furi, poti sa omori, poti sa faci mizerie, poti sa conduci beat, poti sa jignesti, poti sa batjocoresti.  Mai trist este ca nu se poate lua atitudine impotriva acestor scursuri ale societatii. Este prea periculos. Iar autoritatilor nu le pasa.  Probabil nu au salariile suficient de mari ca sa-si faca datoria.

8 noiembrie 2008 - Posted by | Deva, Ecologie, Natura, Orase, Romania

2 comentarii »

  1. Se pare ca iar ai dreptate !

    Comentariu de sip | 9 noiembrie 2008 | Răspunde

  2. Sa vezi cati mitocani din astia sunt aici in Bucuresti, care isi golesc scrumierele nu in parcare, ci direct la semafor, in mijlocul marilor bulevarde…

    Comentariu de criserb | 9 noiembrie 2008 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: