Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Campanie electorala

„Intr-o zi, plimbandu-se pe strada, un important sef de partid a fost accidentat de un camion si a murit. Sufletul sau s-a ridicat la cer (probabil dintr-o eroare) si iata-l fata in fata cu Sfantul Petru…

Vezi tu, foarte rar un politician de talia ta ajunge aici si nu prea stim ce sa facem cu tine…. Inainte de a intra, ar fi o problema…. Bine ai venit zice Sfantu Petru.

Dar vom face asa: vei petrece o zi in Iad, apoi una in Rai, si-ti vom permite sa alegi locul unde sa-ti petreci eternitatea.

Omul a fost condus la ascensor, care a tot coborat, pana in Iad. Usile s-au deschis si omul s-a trezit drept in mijlocul unui teren de golf, elegant si verde.

Ceva mai departe se vede un club, iar in fata, fostii colegi de partid si parteneri de afaceri deja decedati, imbracati in haine elegante si foarte multumiti.

Au alergat sa-l salute, sa-l imbratiseze si au inceput sa-si aminteasca de timpurile bune, cand se imbogateau pe spinarea poporului…. Au jucat cu mare placere o partida de golf, apoi au cinat impreuna la club, delectandu-se cu manguste si caviar, iar noaptea-in compania unor tinere frumoase si libertine…. S-a intalnit chiar cu Deavolul cel mare, care s-a dovedit a fi un tip simpatic, distractiv, care a spus glume si a dansat. A fost atat de bine ca nici nu si-a dat seama cand a fosit ora de plecare. Toti l-au condus la ascensor…..

A tot urcat pana la poarta Paradisului unde Sfantu’Petru il astepta:- Acum e momentul sa intri in Paradis! Omul politic (fara scrupule, bine-nteles) a petrecut urmatoarele ore de pe un norisor pe altul, atingand harpa si cantand.

Cele 24 de ore au zburat, iar Sfantul Petru a venit:

– Ai petrecut o zi in Iad si una in Rai, acum e momentul sa alegi! Omul s-a gandit un moment, apoi a spus:

– Raiul este chiat frumos, dar cred ca mai bine m-as simti in Iad.

Sfantul Petru l-a insotit la scensor si l-a coborat in infern…. Cand s-au deschis usile, s-a trezit in mijlocul unui teren uscat, acoperit cu tot felul de mizerii. Si-a vazut prietenii imbracati in zdente, scotocind prin gunoaie. Diavolul cel mare il intampina si-l batu pe umar…

– Nu inteleg-bailgui politicianul. Ieri am fost aici si erau femei frumoase, teren de golf, am mancat bunatati si ne-am distrat de minune…si…si….acum tot ce aveti este un teren uscat, plin porcarii…..si prietenii mei par niste amarati….

Diavolul cel mare, zambi si zise:

IERI ERAM IN CAMPANIE ELECTORALA!

AZI AI VOTAT!”

Primit pe mail.

18 noiembrie 2008 - Posted by | Campanie electorala, Politica

Un comentariu »

  1. asa e si in viata daca dai la o parte pojghita de deasupra iese adevarul

    Comentariu de soraana | 19 noiembrie 2008 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: