Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Ulei din samburi de struguri

Am citit astazi un articol interesant primit pe mail despre binefacerile terapeutice ale uleiului extras din samburi de struguri, si anume in:

  • Bolile vasculare
  • Bolile de inima
  • Tumorile benigne
  • Infectiile diverse
  • Alzheimer
  • Afectiuni dermatologice
  • Colesterol
  • Varice si hemoroizi
  • Arterioscleroza
  • Fragilitatea capilara si fragilitatea vasculara in general
  • Deficiente imunitare
  • Artrita (reumatismul)
  • Alergie
  • Imbatranirea
  • Vedere obosita
  • Un campion al anti-imbatranirii

Am apelat la prietenul Google si iata articolul original in Revista AS

Cei pofticiosi sa inchida ochii.

Anunțuri

17 Februarie 2009 - Posted by | Fructe, Samburi, Struguri

5 comentarii »

  1. Mama, salivez de cand am deschis calculatorul , nu-i corect !
    Sa inteleg ca o sa ma tratezi d’acum numai cu struguri d’astia.

    Comentariu de sip | 18 Februarie 2009 | Răspunde

    • Siiiiiigur ca da, spunea marmota si invelea ciocolata!

      Comentariu de ghiocel07 | 18 Februarie 2009 | Răspunde

  2. ghiocel,
    o face in mod voit! pui foto cu de-ale gurii d-astea de fac pofta pofticiosilor si apoi spui sa inchidem ochii! e corect?

    Comentariu de mohui | 18 Februarie 2009 | Răspunde

  3. Nu e corect, recunosc. Cand vin la Bucuresti iti aduc un ciorchine numai sa nu te superi pe mine.

    Comentariu de ghiocel07 | 18 Februarie 2009 | Răspunde

  4. Si mie, DOI ciorchini !

    Comentariu de sip | 19 Februarie 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: