Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Primul meci din viata mea

Meciul dintre Stiinta Godinesti si Zu All Stars este primul meci la care merg. Nu ca l-as fi vazut, dar cel putin am participat. Am ajuns la Godinesti cu doua ore inainte de marele meci. Lumea participa la alt meci, era instalata pe unica tribuna si pe jos la umbra.  Cred ca in mod normal locurile din tribuna sunt arhisuficiente. De parcare ce sa mai vorbesc, sunt convinsa ca nu este nevoie. Am lasat masina in parcarea improvizata, adica pe pajistea din preajma „stadionului”, dirijati de agentii de circulatie, veniti acolo din toate satele invecinate.  Am cumparat sotului meu un tricou cu emblema ZU, am facut o tura de stadion, am luat cunostinta cu imprejurimile si m-am instalat in locul care urma sa devina al VIP-urilor.

Acolo erau bancute din lemn montate la umbra pomilor. Pentru VIP-uri o masa lunga (tot din lemn) acoperita cu musama si lavite pentru „poponetul” gingas al fetitelor.

Pe la ora 14 a sosit Craciunescu, celebrul arbitru, Vali Craciunescu de la Spitalui de Urgenta, Zoli si Cici de la Sistem, dinamovistii Torje, Izvoranu si Pulhac, asistenta lui Morar – Marina, prezentatorul de stiri Vlad Ionescu de la Antena1.

Au fost primiti de catre primarul din Godinesti in straie de sarbatoare si au avut un comportament normal, fara fitze, au facut poze cu multimea, au dat autografe. Dupa ora 15 au sosit si Buzdugan si Morar. Veneau de la Timisoara unde sambata au participat la alt eveniment, organizat de Umbrela verde.

Pana la acesta ora si dupa s-au strans atatia oameni acolo ca nu puteai arunca un ac. Toti vroiau sa vada echipa ZU, sa faca fotografii, sa asculte indicatiile celor doi „selectioneri”, sa cumpere tricourile ZU.

O manifestarie fara precedent in comuna Godinesti, de care se va vorbi inca mult timp de cei din partea locului. La plecare aceeasi agenti de circulatie au descongestionat traficul care se aglomerase din cauza unor indisciplinati care au parcat putin anapoda.  O remarca: Marina asistenta lui Morar este foarte slaba, mult mai slaba decat pe sticla. Inca ceva, mergeti prin zona, soseaua Tg Jiu – Herculane este superba, peisaj de vis si decor de poveste.

Mai multe poze pe album

18 mai 2009 - Posted by | Godinesti, Radio ZU

4 comentarii »

 1. foarte frumos cred ca a fost 🙂 si intr-adevar au fost ceva „vedete” pe acolo ..si fara fitze ..cu Buzdu si Morar ne-am intalnit si pe stadion la Dinamo si sunt foarte sociabili si de treaba 🙂 bravo lor

  Comentariu de dana | 18 mai 2009 | Răspunde

 2. Apropo de Marina, slaba da bunnnnnnnnnna !

  Comentariu de sip | 19 mai 2009 | Răspunde

 3. am fost si eu acolo a fost super mia plcaut eu stau la pocruia o comuna invecinata si ma duc aproape la fiecare meci al stiintei godinesti

  Comentariu de liviu | 23 iulie 2009 | Răspunde

 4. @liviu-zona este splendida. Si noi mergem cel putin de doua ori pe ani pe acolo si ne place foarte mult.

  Comentariu de ghiocel07 | 23 iulie 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: