Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Romanca felicitata de Barack Obama

Dupa toate relele, merita mediatizata si o stire buna. Sursa Antena 3

„O romancă stabilita în SUA a fost felicitata de presedintele Barack Obama, care ii va înmana un premiu pentru rezultate excelente in domeniul cercetarii. Potrivit Evenimentul Zilei, Rada Flavia Mihalcea se afla printre primii 100 de cercetatori din SUA si va primi, alaturi de acestia, distinctia Presidential Early Career Awards for Scientists and Engineers, instituită de Bill Clinton în 1996. Premiul constă într-o bursa de finantare pentru cercetare pe 5 ani.
Romanca a absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare da la Universitatea Tehnica din Cluj Napoca în 1996, dupa care a plecat în SUA pentru a-si continua studiile.
In prezent ea este profesor asociat la Universitatea Fort Worth, din Dallas, Departamentul de Stiinta si Ingineria Calculatoarelor. Pentru rezultatele obtinute în cercetare, tanara a primit si in 2008 un premiu important de la Fundatia Nationala pentru Stiinta din SUA.”

Felicitari, din cand in cand ne mandrim ca suntem romani. Iar faptul ca unui roman i se recunosc meritele intr-o tara ca America, este ceva minunat.

Publicitate

18 iulie 2009 - Posted by | Barack Obama, Curiozitati, Diverse

5 comentarii »

 1. Bravo Flavia, esti cea mai tare !

  Comentariu de sip | 18 iulie 2009 | Răspunde

 2. felicitari

  Comentariu de sandu ionut | 19 iulie 2009 | Răspunde

 3. Felicitari Flavia! Sint poate in lumea asta o multime de romani care au invatat carte in tara si fac cinste numelui de roman.Pacat ca aceste adevarate evenimente nu sint mediatizate cum trebuie pentru a creea modele pentru tinara generatie. Fata prietenilor nostrii a fost admisa la mai multe universitati din America( parintii sint si ei stabiliti de vreo 5 ani acolo)si a ales Yale…unde a primit si o bursa de studii.La prima vedere pare un copil obisnuit…dar are la activ o multime de premii pentru inventii in robotica …sint convinsa ca vom mai auzi de ea;)…e abia la inceput.

  Comentariu de Andrea | 21 iulie 2009 | Răspunde

 4. Felicitari si pentru prietenii tai. Sunt sigura ca se mandresc cu copilul lor, la fel ca si noi de-altfel cand auzim lucruri frumoase. Acestea sunt modelele pe care ar trebui sa le promovam. Din pacate nu se intampla asa si este pacat. Poate cu trecerea anilor sa ne desteptam si sa nu cautam neaparat raiting.

  Comentariu de ghiocel07 | 21 iulie 2009 | Răspunde

 5. […] Revolutia care mobilizeaza masele Titlul nu-mi apartine, este traducerea din revista celui mai mare club automobilistic din Germania si Europa (ADAC). Andrea mi-a comunicat bucuroasa ca  DACIA este cotata pe locul 5…dupa Subaru, Jaguar, Porsche si Honda. Pe locul 6 este Toyota. Daca pentru toate masinile care vor fi expuse in curand la targul auto e numai cate o fotografie…Dacia are o PAGINA!!!  Scrie ca e o masina care nu iti face surprize neplacute, solida, de calitate, cu un design atractiv, 3 ani garantie…consum mic, preturi mici…ce poti astepta mai mult. Este foarte multumitor pentru un roman care traieste in alta tara sa vada ca un produs romanesc chiar este apreciat. Iar Andrea este in culmea fericirii. La fel sunt si eu. Poate te intereseaza si asta […]

  Pingback de Revolutia care mobilizeaza masele « Ghiocel07 | 9 septembrie 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: