Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Omagiu 11 Septembrie

Se împlinesc 8 ani de la cel mai dur atac terorist din istorie. In 11 septembrie 2001 au fost distruse turnurile gemene din complexul comercial World Trade Center si o parte din cladirea Pentagonului. Atentatele au reprezentat primul atac important al unei „puteri straine” asupra Statelor Unite de la atacul de la Pearl Harbor. Statele Unite au acuzat gruparea islamista Al-Qaeda de contribuire la atentate. In urma atacurilor au murit 2752 de oameni nevinovati, oameni care se aflau la locul nepotrivit, intr-un moment nepotrivit. Ca in fiecare an eroii vor fi comemorati la „Ground Zero”, acolo unde acum 8 ani stateau semete turnurile gemene, acolo unde in fiecare an se face pomenirea lor, acolo unde se vor aprinde lumanari pentru cei disparuti intr-un mod tragic si aberant.

Sursa poza

10 septembrie 2009 - Posted by | 11 septembrie, Aniversare, Eveniment

4 comentarii »

 1. Stimată doamnă, am tot respectul pentru ceea ce simtiti, dar nu mai faceti afirmatii atat de haioase ca cele din articolul dvs.:’Se împlinesc 8 ani de la cel mai dur atac terorist din istorie’, ‘Atentatele au reprezentat primul atac important al unei “puteri straine” asupra Statelor Unite de la atacul de la Pearl Harbor.’.
  Poate va faceti timp sa cititi si alte opinii decat cele care se vor stiute.
  Faceti click aici:
  http://www.infocon.ro/stiri/category/11%20septembrie/
  Cu stima,

  Adrian

  Comentariu de Adrian | 17 septembrie 2009 | Răspunde

  • Am citit si recitit postul si nu vad nimic haios. Ma bucur ca mi-ai indicat o sursa de stiri, le voi parcurge cu interes. Multumesc.

   Comentariu de ghiocel07 | 17 septembrie 2009 | Răspunde

 2. Pai prima ar fi extrasa din citatul facut de mine : ‘…cel mai dur atac terorist…’ – de unde aveti garantia ca o fost intradevar un atac terorist?
  Urmatoare afirmatie haioasa este tot din articolul dvs.: ‘Atentatele au reprezentat primul atac important al unei “puteri straine” asupra Statelor Unite’, intrebarea mea ar fi urmatoarea : cine va garanteaza ca asa numitul ‘atac important’ o fost,presupunand ca o avut loc un atac important, efectuat de ”puteri straine”
  Am lucrat mami multi ani la Pentagon,Pentagon City si va asigur ca, configuratia terestra nu permite unui avion de tipul celui invocat de catre autoritatile federal sa loveasca cladirea la nivelul, viteza si cu ferocitatea efectului avut.

  Cu stiman acelasi,
  Adrian

  Comentariu de Adrian | 17 septembrie 2009 | Răspunde

  • Toata stima pentru oportunitatea de a lucra acolo. In ceea ce priveste informatia este una la care avem toti acces. Acum ca mi-ai dat posibilitatea sa citesc si altfel de stiri, o sa fiu mai bine documentata. Toate cele bune.

   Comentariu de ghiocel07 | 17 septembrie 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: