Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Consilierii lui Vladescu

Ia uitati ce oameni avem la Finante! Dupa ce ministrul Sebastian Vladescu a fost scos de la naftalinha, si-a pus doi consilieri mega-profesionalisti in domeniu. Andrei Gheorghe-consilier pe probleme de comunicare si Dan Bittman-consilier pe probleme privind imaginea institutiei in randul populatiei. (Oare la Guvern nu este criza, sunt bani pentru asa ceva?) Nu am nimic cu Dan Bittman, chiar imi plac spectacolele lui, de aceea ar trebui sa ramana sa faca ceea ce stie mai bine, muzica si schow. Nu cred ca merita sa-si strice imaginea cu o asemenea functie. In ceea ce-l priveste pe Andrei Gheorghe, ma abtin. Crede Ministrul Vladescu ca folosind aceste doua persoane publice imaginea institutiei este alta? Tot cu bani se ocupa, tot cu colectarea impozitelor si taxelor, tot cu imprastierea banului public, tot cu masuri nepopulare. Poate la plecare (ca tot ne ameninta ca dupa 6 luni demisioneaza) Vladescu vrea o cantare facuta de Bittman- „Si baietii plang cate-odata” sau „Vine o zi …”. Probabil o zi in care se va destepta si poporul roman.  Abia astept emisiunea lui Mircea Badea in seara asta.

Foto

Publicitate

13 ianuarie 2010 - Posted by | Dan Bittman, Finante, Guvern, Holograf, Ministru

3 comentarii »

 1. Cred ca se vrea a merge pe principiul „Minte-ma, dar minte-ma frumos”

  Comentariu de SAF | 13 ianuarie 2010 | Răspunde

 2. Nota bene: L-am auzit pe Dan Bittman la tv si chiar mi-a placut pozitia lui. Iar faptul ca va dona salariul de la Guvern (2000 lei) unei familii in dificultate, chiar merita o bila alba.

  Comentariu de ghiocel07 | 13 ianuarie 2010 | Răspunde

 3. Relatii publice inseamna transparenta si deschidere in comunicarea externa si interna (nu doar informare), corectitudine, limbaj „curat”, exprimare pe intelesul oricui, la timp; vorbim despre relatii publice si comunicare ca functie strategica in organizatie, functie manageriala, responsabilitate directa a conducatorului, gestionata de profesionisti care sunt strategi si nu executanti, vorbesc de profesie si nu de carpoceala, de plus valoare si etica, nu de „executa comanda sefului, ca asa a zis”).

  Asta se intampla in societatile deja post-moderne inca din epoca industriala.

  Dar uitati-va la noi in Romania.
  De ce suntem tot in Evul Mediu unde boierul (baronul local)care isi aduce doar slugi pe pamanturile sale?

  Ultimile numiri de la Finante reprezinta cea mai mare bataie de joc pe care am vazut-o.

  Manipulare si propaganda, tovarasi, si nu relatii publice!

  Bitman si Gheorghe „canta” si „dau bine” pe „mosia” lui Vladescu, seful finantelor Romaniei, ministrul care nu stie sa deschida nici macar computerul si nici nu vrea asta.

  Doar are Maseratti!

  Comentariu de Specialistul in relatii publice | 14 ianuarie 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: