Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Leapsa inteligenta!

Doina-Mariana a vizionat clipul Tic-Tac si m-a cadorisit cu o lepsa. Lepsa vine si de la Mihaela.  Multumesc dragelor, voi incerca sa fiu sincera.

1. Cand cititi, pentru a marca locul unde ati ramas cu lectura, folositi semne de carte sau indoiti pagina?! Flosesc un semn de carte, indiferent ca este un plic, un servetel, o hartie oarecare sau ce am la indemana.  Nu-mi plac „urechile de magar”. Semn de carte ca pe vremuri nu mai am.

2. Ati primit, in ultimul timp, o carte drept cadou si, daca da, care a fost aceasta? Da, am primit de Mos Craciun „Arta completa a gatitului-1000 de tehnici si retete” de Sylvie Girard

3. Cititi in baie? Uneori rasfoiesc cate-o revista.

4. V-ati gandit vreodata sa scrieti o carte si, daca da, care ar fi fost aceasta? Nu stiu daca as avea talent pentru asa ceva.

5. Ce credeti despre colectiile de carte de la noi? Se pare ca sunt cautate, au un pret acceptabil. As fi curioasa sa stiu daca se si citesc sau se cumpara numai pentru ca arata bine. Colectiile de pe vremuri Biblioteca scolarului, Biblioteca pentru toti, Romanul sec XX, Colectia Romanului de Dragoste scoteau carti foarte bune si toate citite si recitite.

6. Care este cartea preferata? Pe aripile vantului, La Medeleni, Prin Europa.

7. Va place sa recititi unele carti si care ar fi acestea? De-a lungul anilor am citit si recitit multe carti. Acum citesc mai mult carti de calatorie.

8. Ce parere ati avea despre o intalnire cu autorii cartilor pe care le apreciati si ce le-ati spune? Cred ca nu as sti ce sa discut cu ei. In general nu retin numele personajelor decat vizual.

9. Va place sa discutati despre ceea ce cititi si cu cine? In general nu. Poate sa recomand o lucrare.

10. Care sunt motivele care va determina sa alegeti o carte pe care sa o cititi? O recenzie buna sau o recomandare.

11. Care credeti ca este o lectura „obligatorie”, o carte pe care cineva trebuie sa o citeasca?

12. Care este locul preferat pentru lectura? La masa din bucatarie, transformata in birou sau vara la iarba verde.

13. Cand cititi ascultati muzica sau lecturati in liniste? Intotdeauna am citit in liniste sau pe un fond muzical cu muzica de relaxare.

14. Vi s-a intamplat sa cititi carti in format electronic? Nu, nu cred ca as avea rabdare. In general pe calculator citesc „in diagonala”.

15. Cititi numai carti cumparate sau si pe cele care sunt imprumutate? Am si am avut foarte multe carti. Pe vremuri cumparam tot ce aparea in librarie. Erau lucrari de calitate. Acum am inceput sa dau din ele, generatia tanara nu mai citeste, are alte preocupari si alt mod de a petrece timpul liber.

16. O carte este pentru mine… Cum ati descrie o carte? O opera de arta.

Leapsa o trimit cu drag tuturor prietenelor virtuale.

Publicitate

20 ianuarie 2010 - Posted by | Leapsa

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: