Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Lucuinte pentru oameni bogati

Criserb prezenta intr-un post care sunt cei mai bogati oameni din lume conform revistei Forbes. Eu am gasit cateva din resedintele lor.

Warren Buffett: Al treilea cel mai bogat om din lume traieste in aceeasi resedinta pe care a cumparat-o in urma cu mai bine de jumatate de secol. Casa este dotata cu tot ce ii trebuie miliardarului, inclusiv un teren de handball pentru a se tine in forma.

Lakshmi Mittal pozitia 5 in topul Forbes In 2004, Lakshmi Mittal a platit 128 de milioane de dolari pentru o casa cu 12 dormitoare in Kensigton, cartierul de lux al Londrei. Resedinta lui Mittal are o piscina interioara, bai turcesti si un garaj cu 20 de locuri de parcare.

Michael Dell Pozitia 37 in topul Forbes Vila lui Dell, construita in 1997 se intinde pe un teren de 20 de acri si este construita in apropierea sediului companiei Dell.  Casa are 8 dormitoare, o sala de conferinte si o piscina interioara. Vecinii lui Dell au botezat-o „Castelul”, datorita zidurilor inalte si securitatii sporite.

Lev Leviev pozitia 655 in topul Forbes Resedinta celui mai cunoscut taietor de diamante, Lev Leviev, este situata in nordul Londrei, pe o strada privata pe care mai locuiesc Ringo Star, fostul baterist al grupului Beatles, si Maurice Gibb, fostul membru al formatiei Bee Gees. Aceasta include un cinema si un club de noapte, iar usa de la intrare, in valoare de 50.000 de lire sterline, este blindata si cantareste jumatate de tona.

Resedinta multimiliardarului Bill Gates este situata pe o colina din Medina, Seattle si are vedere directa catre lacul Washington. Casa are o suprafata de 6100 mp, o curte de 2,1 hectare si este construita pe patru niveluri. Daca ar alege sa o vanda, miliardarul ar obtine aproximativ 140 de milioane de dolari pe ea.

Sursa

Reclame

14 Martie 2010 - Posted by | Bogatie, Oameni

1 comentariu »

  1. frumoase resedinte, eu sunt de parere ca la citi bani poseda, trebuie cheltuiti ca atare. inca sunt modesti si de bun gust fata de cei la noi, care vor sa epateze cu orice pret. pretul fiind de multe ori kitsch-ul!

    Comentariu de alison | 14 Martie 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: