Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Muzeul aurului Brad

Am vazut aseara la tv un reportaj prin care se arata ca Muzeul aurului din Brad a fost vandut catre Centrul OrtodoxFilocalia (un ONG) la pretul bomba de….120.000 lei si in rate, prima rata fiind de 10.000 lei. Am crezut ca nu am auzit bine, ca reporterul este prost informat, ca este o greseala. Astazi m-am documentat si este purul adevar. O cladire reabilitata(cu 5 mil lei), cu peste 500 kg de esantioane de aur adunate in peste 1300 exponate s-a vandut cu … 120.ooo lei. Chiar se poate asa ceva? In ce tara traim? Ce lichidator putea sa vanda la un asemenea pret bogatia unei bresle? Numai daca nu s-a facut totul asa cum se face de ceva vreme la noi, pe baza de comison, altfel nu-mi explic.  In plus inteleg ca Muzeul apartinea din 2008  Companiei Minvest nu Sucursalei Miniere BradMin care este in lichidare. Incurcate-s caile domnului! Si cu cat sunt mai incurcate cu atat profita mai bine  „oamenii desteptii”.

25 aprilie 2010 - Posted by | Aur, Brad, Muzeu

2 comentarii »

  1. si lichidatorul era verisorul primar al lui Boc 😉 ce sa faci sa rizi sau sa plingi? acum nu stiu daca era verisorul primar sau secundar si nici macar daca era verisor dar tara se duce incet si sigur de ripa , oamenii striga prin colturi disperati si totusi nu se intimpla nimic…parca asa era si acum 20 de ani sau?

    Comentariu de Andrea | 27 aprilie 2010 | Răspunde

  2. […] Muzeul Aurului care reflecta istoria mineritului in Romania, contine minerale provenind din diferite zone ale tarii, precum si esantioane de aur masiv gasite in Muntii Apuseni. Acum inchis din motive prezentate aici. […]

    Pingback de Orasul Brad, oras in Tara Motilor « Ghiocel07 | 30 august 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: