Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Asigurare de locuinta

Cum inca suntem abonati Romtelecon zilele trecute am primit langa factura telefonica si o asigurare gratuita de locuinta. Nici nu am bagat-o in seama  pentru ca eu am asigurare la firma specializata, nu de la oricine vine cu oferte de doi bani. Astazi am citit ca de fapt aceste asigurari gratuite sunt ilegale.

<<„Comisia de Supraveghere a Asigurarilor informeaza abonatii Romtelecom, care au primit odata cu factura telefonica si o polita de asigurare a locuintei, ca aceasta societate care furnizeaza servicii de telecomunicatii nu este autorizata sa practice activitatea de intermediere in asigurari”, se arata in comunicatul CSA.

CSA a constatat ca informatiile cuprinse in polita sunt neclare, inexacte, contradictorii si conduc la inducerea in eroare a potentialilor asigurati cu privire la riscurile asigurate, prima de asigurare si modalitatile de plata.

Astfel, Comisia a decis ca Astra este obligata sa denunte politele privind „asigurarea locuintei impotriva incendiului si a dezastrelor naturale” incheiate prin intermediul Romtelecom. De asemenea, potrivit deciziei CSA, Astra trebuie sa ii informeze pe toti clientii Romtelecom carora le-a fost transmisa respectiva polita de asigurare, ca aceasta a fost denuntata.>>

Deci nu va lasati pacaliti de astfel de oferte, asigurati-va locuintele la firme specializate.

29 aprilie 2010 - Posted by | Asigurare

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: