Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Nesimtire la nivel inalt

Fostul consilier al ministrului Finanţelor, Dan Bittman, a declarat în cadrul unei emisiuni la RTv că în minister se ştie exect „cine fură, unde fură”, dar că există firme şi oameni pe care nu îi poţi controla. „Să nu credeţi că nu se ştie la nivelul Ministerului de Finanţe ce se întâmplă în România. Să nu credeţi că nu se ştie pe unde se fură, cine fură. Sunt filmaţi, sunt îndosariaţi, sunt arhivaţi. Toţi cei care fură. Dar există firme care n-au voie să fie controlate niciodată şi oameni care n-au voie să fie controlaţi niciodată”, a spus Dan Bittman la emisiunea „Ora de Foc”.

Pai vedeti de ce nu are ursul coada? Pentru unii muma pentru altii ciuma! Si se mai vaita onor Guvern ca nu sunt bani la buget, halal democratie! Oare cine trebuie sa vina sa ne conduca, sa faca controale si sa vada ca acolo sus este multa putreziciune?! Poate asa vom afla cine sunt protejatii lui… si lui…. si vor putea fi controlati (ca sigur ceva e putred in Danemarca) si vor fi obligati sa-si plateasca inzecit datoriile. Cum altfel am avea miliardari in eur care ne dau lectii de moralitate si sfideaza lumea de rand? Cum altfel progeniturile lor ar mai sta prin cluburi cheltuind pe o cafea cat pensia unui amarat care a lucrat o viata pentru o farama de banuti?! Na, ca m-am enervat!

Sursa

Publicitate

2 iulie 2010 - Posted by | Dan Bittman, Guvern, Romania

6 comentarii »

 1. A zis si la Antena2 la Ciutacu acelasi lucru.

  Comentariu de octavian | 2 iulie 2010 | Răspunde

 2. Ok – Dan Bittmann a zis-o…si ce s-a schimbat de la aceasta declaratie?? Oare nu erau cindva marmura, petrolul…samd bogatii nationale?? ERAU…si nu stie acum toata lumea ca marmura e a lui Videanu…petrolul a lui Patriciu…cum au ajuns la ei?? Stie toata lumea…ei si?? Toti vad…toti tac …toti inghit…si nimic nu se va schimba…pentru ca lipseste spiritul civic…lipseste buna cuvinta…lipsesc..lipsesc…lipsesc…foarte des intilnita noua mentalitate…eu cum si pe cine fentez…firmele fenteaza statul…uitind ca se fenteaza in final tot pe ei…necesare sint legi care sa fie respectate…de la A la Z !

  Comentariu de Andrea S. | 2 iulie 2010 | Răspunde

 3. Nu s-a schimbat si nu se va schimba nimic. S-a ajuns in asa hal incat poti sa-i bagi in ochi ceva ALB si sa-ti zica cu nesimtire ca este NEGRU. Se minte la cel mai inalt nivel fara pic de jena. Nu se respecta nici legile care sunt, nici macar CONSTITUTIA, legea fundamentala a unei tari. Si nu de omul de rand, de cei mai mari oameni in stat. Tara asta se scufunda pe zi ce trece in mocirla vremurilor actuale.

  Comentariu de ghiocel07 | 2 iulie 2010 | Răspunde

 4. @octavian-cred ca poate sa strige si-n piata publica ca tot degeaba. Eventual sa-l ia pe el la bani marunti, sa-i gaseasca cine stie ce maruntis nedeclarat sau ca are depasit soldul de casa….

  Comentariu de ghiocel07 | 2 iulie 2010 | Răspunde

 5. …cita dezamagire! sa fii om si sa respecti legea e ceva anormal in tara asta…unde se va ajunge oare?

  Comentariu de alison | 2 iulie 2010 | Răspunde

 6. „Curat murdar! …”

  Comentariu de sip | 3 iulie 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: