Din nou la cules de mure
Daca saptamana trecuta am testat terenul, astazi am fost la cules de mure in zona cunoscuta de noi,
pe drumul Hateg-Hunedoara. Foarte multe tufe pline cu mure,
dar si turisti opriti pe marginea soselei care se infruptau din delicioasele fructe. Inca nu sunt coapte chiar toate,
dar cateva sotul meu a reusit sa culeaga.
Eu nu eram imbracata adecvat si daca nu ai pantaloni lungi si camasa cu maneca lunga nu ai ce cauta printre tufele nu prea prietenoase. Asa ca m-am multumit sa ciugulesc de ici colo cate-o boaba care a luat directia „gura”.
Si cum la cules de mure te murdaresti si ranesti, iata dovada
dar recolta merita toata stradania.
Martor la toata truda sta un melc, melc codobelc, care nu s-a sfiit sa scoata capul
Si uite asa, acum am cu ce sa fac ceva bun.
foarte mari si frumoase,sip e de toata lauda ,sa-i faci bun si dulce si cu frisca!
[…] Daca saptamana trecuta am testat terenul, astazi am fost la cules de mure in zona cunoscuta de noi, pe drumul Hateg-Hunedoara. Foarte multe tufe pline cu mure, dar si turisti opriti pe marginea soselei care se infruptau din delicioasele fructe. Inca nu sunt coapte chiar toate, dar cateva sotul meu a reusit sa culeaga. Eu […] Go to Source […]
Pingback de HDOL » » Din nou la cules de mure | 8 august 2010 |
@alison-i-am facut tort, deja a devorat doua felii!
[…] pentru crema: 450 gr mure, 150 gr zahar, 15 gr gelatina, 500 gr frisca, 100 gr ciocolata, 150 ml suc de fructe de […]
Pingback de Tort cu crema de mure « Retetele Mamei | 8 august 2010 |
delicioase!!!!!
Trebuia sa tii murele pe langa tine,sa iasa din peisajul de verde,nu? Sincer,io-s mai …fara ochelari si nu vad buchetul de mure in toata splendoarea lui,doar cateva puncte negre,care banui ca-s murele,ha,ha !
…ce carcotasa sunt ! M-am oprit dupa prima poza si-am comentat,scuze,la sotul tau este asa cum am zis,o splendoare de buchetel iar in galetusa…iooooi,ce faine sunt!
@Elisa-se iarta
[…] pentru crema: 450 gr mure, 150 gr zahar, 15 gr gelatina, 500 gr frisca, 100 gr ciocolata, 150 ml suc de fructe de […]
Pingback de Tort cu crema de mure | 13 aprilie 2016 |