Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Lacrimi pentru ingeri

Asa se numeste campania organizata de Antena 3 si Observator Antena 1. Se fac cateva demersuri pentru instituirea doliului in spitalele din intreaga tara, doliu national pentru toate victimele din spitalele din Romania, depunerea de lumanari si flori la Maternitatea Giulesti si ne indeamna sa stingem lumina miercuri 18 august la ora 22.  Cred ca putem face atata lucru pentru acesti copii, care au o singura vina, ca s-au nascut in Romania. Parintilor, condoleante si puterea de a trece peste aceasta nenorocire. Numai un parinte poate intelege ce inseamna sa-ti doresti un copil, sa-l porti in burtica 9 luni, sa-l nasti, sa-i auzi ganguritul, sa-i simti inimioara, sa-i vezi chipul. Nu se poate spune in cuvinte. Pentru mine singurul vinovat in acest caz si multe altele intamplate in spitalele din Romania, este sistemul. Un sistem bolnav, un sistem muribund, un sistem care functioneaza pe banii nostrii, dar nu pentru noi ci impotriva noastra. Dumnezeu sa binecuvanteze acesti ingerasi! Haideti sa ne alaturam campaniei si sa pastram un moment de reculegere pentru toti cei care au murit in loc sa fie salvati in spitalele din Romania.

Publicitate

17 august 2010 - Posted by | Copii, Parinti, Sanatate, Saracie

3 comentarii »

 1. Lacrimi si de aici din Colorado ! Sa-i ia Bunul Dumnezeu alaturi de sufletul sau ! Condoleante familiilor indurerate !
  Odihneasca-se in Pace !

  Comentariu de Valy si Deima COFARU | 17 august 2010 | Răspunde

 2. acum doua minute a fost stirea zilei si la noi. Parca se zicea cindva” somnul natiunii naste monstri”…nepasarea tuturor aduce asemenea tragedii. Lipseste spiritul civic !
  O asemenea campanie nu va da innapoi parintilor copii pierduti.O asemenea actiune nu va sensibiliza nici forurile superioare prea pline de grija furtului din avutia nationala.
  Aceasta actiune va ramine un simplu mod de a protesta…din pacate! E nevoie de schimbari radicale.
  Dumnezeu sa-i odihneasca in pace ! Nimic din lumea asta nu poate inlocui o asemenea pierdere!

  Comentariu de Andrea S. | 17 august 2010 | Răspunde

 3. chiar daca am doar 16 ani, ma gandesc ca acolo putea fi copilul oricui sau aceeasi nenorocire o poate avea oricine… urmaresc cu sufletul la gura Observatorul pentru a vedea in ce stare sunt cei 7 ingerasi ramasi in viata, ma rog in fiecare seara la BUNUL DUMNEZEU SI FECIOARA MARIA penru acei copilasi. acum m-am ambitionat mai tare si imi doresc nespus de mult sa devin medic pentru a salva vietile persoanelor aflate in pericol… sincer la varsta mea imi este rusine de tara in care traiesc…. avem un guvern egal cu zero, nu sunt in stare sa propuna sa fie DOLIU NATIONAL…. IMI PARE NESPUS DE RAU PENTRU FAMILIILE INDURERATE DAR SI PENTRU CEILALTI PARINTI CE AU COPIII IN STARE GRAVA… IAR CELOR 4 FAMILII LE SPUN DIN SUFLET CONDOLEANTE!!!!!

  Comentariu de alexandra | 18 august 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: