Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Imagini de la Campionatul de Gatit 2010

Pentru ca am promis sa revin cu mai multe fotografii de la Campionatul Internatinal de Gatit in aer liber de la Cluj-Napoca, am incercat sa fac o triere, dar totusi sa nu-mi scape ceva deosebit. Sambata a avut loc sectiunile: ceaun, plita, gratar si creatie.

Sa incep cu trofeele pregatite pentru festivitatea de premiere

Jurizarea poate sa inceapa…

Se face degustarea la standul Restaurantului Libanez din cadrul Alex&George Boutigue Hotel din Cluj Napoca

Eu sunt mascota…

…BioCulinaria-sa gatim si sa mancam sanatos

George Catana si o reteta mediteraneeana

Totul pregatit pentru ziua de duminica si recordul de 210 pui gatiti intr-o singura tigaie.

Co-organizator, Familia Toneli si micii bucatari

Un stand iute si unsuros

Slana, salam cu boia, ardei iute, ceapa rosie si un vin Merlot. Membrii juriului degusta…

Dupa atata gatit putina curatenie nu strica. Am cumparat si eu un flacon de Scotch-Brite.

Cateva frigarui colorate

Paini scobite, gata pentru ….

o fasole la ceaun.

Galuste cu prune

Juriul are o mare dilema: toate sunt bune, gustoase si frumos prezentate. Cine va castiga?

Condimente de folosit pentru o umplutura delicioasa

Astea mi-au luat ochii si am inceput sa inghit in sec. Muraturi asortate, culorate si de aspect ce sa mai vorbim.

Un …ceva…la protap

Delicatese pentru unele buzunare. Halvita, nuga, alune, migdale sau susan in zahar ars sau miere, bombonele si fursecuri la „El Padrino”.

Dupa atata plimbare un langos cu dulceata, cu telemea, cu cascaval si smantana sau mujdei de usturoi merge de minune. Calda si gustoasa.

Desi era lume multa servirea a fost ireprosabila.

Putea sa lipseasca un kurtoskalacs? Normal ca nu!

Alte delicatese, de data asta de la „Margaritar”

Ceva ce nu am vazut in alte targuri. Un cuptor din lut, cu horn si toate cele trebuincioase pentru preparat mancarea in ceaun.

Arata bine si interesant.

In final, dupa atata mancare merge un vin din Austria prezentat de Vinoteca Bacchus din Cluj-Napoca

Momentelor gastronomice au fost prezentate cu mult farmec si umor de Antonio Passarelli. Aici in pasi de vals vienez cu Cornelia Ghisoi de la „Margaritar”. Un moment amuzant si placut totodata.

Si cu parere de rau a trebuit sa plecam, orele fiind inaintate.

Reclame

14 septembrie 2010 - Posted by | Bucatareala, Cluj-Napoca, Concurs

4 comentarii »

  1. La anu mai mergem ??? Si daca mergem cate zile stam ???

    Comentariu de sip | 14 septembrie 2010 | Răspunde

  2. delicios!!!!

    Comentariu de floridecamp | 14 septembrie 2010 | Răspunde

  3. […] pilotul din tine Sambata trecuta pe la ora 17 am fost recuperata de la Polus Center si am mers sa vad cativa curajosi la Racing Challenge, organizat la Sala Sporturilor din […]

    Pingback de Elibereaza pilotul din tine « Ghiocel07 | 19 septembrie 2010 | Răspunde

  4. […] Si pentru ca noi suntem ardeleni (“Langosul” este un produs specific unguresc), bunica facea foarte des si intotdeauna-i mancam cu dulceata sau fara. Cu smantana si branza am mancat numai prin targuri. […]

    Pingback de Langosi - Retetele mamei | 18 martie 2012 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: