Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Taxa pe autostrada

O noua taxa. Taxa pe autostrada. Dar Rovignieta ce este? In concluzie o taxa peste taxa. In Ungaria, Austria, Franta, Italia, Spania se plateste taxa pe autostrada. Deci o singura taxa. Si ei au drumuri frate nu gluma. Noi ce avem? O autostrada pe 100 km intre Pitesti si Bucuresti (facuta pe vremurile bune) si doua franturi de autostrada: autostrada Soarelui, adica 152 km din 225 km si autostrada Transilvania, adica 54 km care nu duc nicaieri. Oare cate taxe se mai inventeaza, cate taxe mai platim fara sa primim nimic? Si apropos de autostrada Bucuresti-Pitesti, credeti ca asta este autostrada? Este toata in valuri si seara esti orbit de masinile care circula in sens opus. Sa nu mai vobim de locurile de parcare, odihna si benzinarii. Aici este patria cainilor vagabonzi.

La noi…

si la ei.

Fără alte comentarii…..

Publicitate

24 octombrie 2010 - Posted by | Europa | ,

2 comentarii »

  1. Sunt de acord cu dstra. La acelas lucru m-am gandit si eu cand am auzit ca vor sa mai puna o taxa. Franta, Spania, Portugalia si multe alte tari au adevatare autostradazi, nu gropi ca-n Romania. Doar atat au invatat sa ceara bani de la saraci. Oare cat mai rezista bietii oameni???????????????

    Comentariu de tanti ana | 1 noiembrie 2010 | Răspunde

  2. Ceea ce si-au PLANUIT sa faca,vor face!Bietii nostri guvernanti!!! Vai noua,romanilor,ca ..pribegia noastra s-a prelungit!!!…

    Comentariu de Ivana | 25 decembrie 2012 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: