Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Asigurarea locuintelor

Acum o luna citeam ca proprietarii de locuinte care nu incheie o asigurare obligatorie pana la 15 ianuarie 2011 vor fi sanctionati. Astazi citesc ca s-a prelungit termenul pana la 15 iulie 2011. „Obligativitatea incheierii asigurarilor de locuinte decurge de la un an de la inceperea emiterii politelor”, precizeaza oficialii MAI (ati inteles ceva?)

Initial se spunea ca si daca ai asigurare facultativa trebuie sa inchei si una obligatorie, pentru calamitati naturale. De o luna s-a schimbat modificarea….daca ai asigurare facultativa nu mai trebuie si cea obligatorie 🙂 Si asa sunt multe alte legi si ordonante. Care mai de care mai aberante si mai controversate.

In tara asta ne jucam cu legile dupa bunul plac. Totul de face in graba de niste personaje parca picate din luna in Parlamentul si Guvernul Romaniei.

3 ianuarie 2011 - Posted by | Asigurare, Casa

2 comentarii »

  1. Acum cind mi-am facut si eu in sfirsit asigurare;))

    Comentariu de Andrea S. | 5 ianuarie 2011 | Răspunde

  2. Sa speram ca nu se mai gandesc sa modifice iar.
    Eu am asigurare facultativa ( dar care de fapt e obligatorie din prisma creditului ) pe care o reinoiesc an de an la dezvoltatorul de la care am luat apartamentul. Imi e de ajuns ca cea facultativa ma costa triplu fata de cat se vehicula ca ar costa cea obligatorie.
    Nu mai am decat 8 ani de facultativa-obligatorie ( cu firma bagata pe gat ) dupa care imi pot face asigurarea unde vreau eu .

    Comentariu de Silvia Nicoleta | 6 ianuarie 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: