Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Atentie la ce lasati in masina

Astazi m-a sunat o prietena din Bucuresti, se afla la ficele ei si este bucuroasa nevoie mare ca a devenit din nou bunica. Pana aici nimic deosebit. Cum in astfel de ocazii ai de rezolvat o multime de treburi, a luat masina, a mers de la o fica la cealalta, la spital, din nou acasa. A lasat masina in parcare, a urcat in bloc pentru cateva minute sa ia cateva lucrusoare si cand s-a intors la masina, ce credeti ca o astepta?  Geamul din fata al masini spart si geanta furata. Asta ziua in amiaza mare in mijlocul Bucurestiului. Asa ca acte lipsa, carduri lipsa, bani lipsa…..si ce-o mai fi avut in geanta.

Dragi locuitori si cititori din Bucuresti (si nu numai) aveti mare grija ce va lasati in masina, chiar daca o parasiti numai pentru 15 min. Cred ca este mai bine sa va luati geanta, actele, GPS-ul si alte lucruri pe care le aveti la vedere, decat sa umblati pe la politie, banci, alte institutii si sa va pierdeti timpul cu fel de fel de declaratii de furt, sa va refaceti toate actele sau sa aveti si surpriza unui furt de identitate.

Dar sa termin in mod placut. Felicit din toata inima frumoasa familie pentru noul membru (o fetita mult asteptata), ii doresc multa sanatate si sa aiba parte de o lume mai buna, mai dreapta si mai cinstita.

Foto

29 martie 2011 - Posted by | Familie, Furt, Masini

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: