Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Eurovision 2011

Am urmarit cele doua semifinale ale Eurovisionului si m-am bucurat ca suntem printre finalisti. Aseara fiind la Bucuresti am vazut finala impreuna cu copiii, am comentat, am admirat costume, am barfit coafuri, am ascultat interpretarile. Ce mai, o organizare de exceptie, un spectacol grandios cum numai un stat civilizat si cu bani poate produce. Cinste lor! In ceea ce priveste melodiile foarte putine au fost pe gustul meu, dar ce ma pricep eu, un om de rand…..Mi-a placut de exemplu Spania si s-a plasat in coada clasamentului, mi-a placut Romania si …..mai bine nu mai participam. Se vede de la o posta ca totul este politica, este pe „cumetrie”, vecinatate, promovare si bani. Si cum noi nu avem nimic din toate astea, mai bine renuntam si nu mai participam. Nu merita ca artistii sa se faca de rusine fara sa aiba nici o vina, decat aceea de a fi ROMANI.

Publicitate

15 mai 2011 - Posted by | Eurovision, Muzica

2 comentarii »

  1. Daca ar fi doar pe „cumetrie”, cum se explica faptul ca anul acesta am iesit pe locul 17, iar anul trecut pe 3? Eu cred ca-i ceva mai mult de-atat…

    Comentariu de eneauram | 24 mai 2011 | Răspunde

    • Ca de obicei, este mult mai mult. Din pacate selectia celor care participa se face cum se face, promovarea la fel, sponsori subtiri si multi multi alti factori. Din pacate nici nu a sunat bine piesa in concurs, aveam impresia ca ceva la orchestratie…..

      Comentariu de ghiocel07 | 24 mai 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: