Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Plata impozite si taxe prin banci

„Ministerul Finantelor Publice a dezvoltat, in colaborare cu institutiile de credit, un sistem simplificat pentru plata impozitelor si taxelor, pentru persoanele fizice care sunt clienti ai acestora, fara perceperea de comisioane bancare.

Cetatenii pot accesa serviciile acestui sistem prin internet banking sau la ghiseele bancilor utilizand o aplicatie, pusa la dispozitie de MFP, cu ajutorul careia pot completa documentul de plata. Aceasta aplicatie poate fi descarcata la adresa.

Prin intermediul acestui sistem simplificat cetatenii pot obtine informatii legate de tipul obligatiilor de plata si institutiile publice beneficiare fara a mai fi necesar sa cunoasca toate detaliile legate de coduri IBAN ale conturilor de venituri bugetare sau coduri fiscale ale institutiilor publice.

Sistemul ofera posibilitatea de a plati impozite si taxe (ex: impozitul pe veniturile din cedarea folosintei bunurilor, taxe consulare, impozitul pe cladiri, terenuri si mijloace de transport etc), inclusiv amenzi, catre orice primarie, indiferent de judetul in care aceasta este localizata.

Serviciul este gratuit, fara comisioane la plata; optiunea este disponibila fara preinregistrare pe siteurile administratiilor publice centrale sau locale

Incepand cu data de 18 august 2011 sistemul va fi operational pentru clientii Bancii Comerciale Romane, urmand ca din luna septembrie sa fie operational si pentru clientii CEC si Bancpost.

Potrivit MFP, cele trei institutii de credit vor oferi servicii pentru aproximativ 8 milioane de clienti persoane fizice.”

Articolul este preluat integral pentru cei interesati si cred ca sunt multi avand in vedere desfiintarea unor Administratii Financiare si Trezorerii. Decat sa stai la coada si sa lesini in fata unui ghiseu mai bine te modernizezi si faci plati prin 24 Banking sau la o banca. Simplu, comod si gratis.

 

Publicitate

18 august 2011 - Posted by | 24 Banking, Banci, Bani, Finante, Impozite si taxe

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: