Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Acoperis cazut din cauza vantului

Acum nu cred ca vantul esta de vina, sa fim seriosi…. Cel vinovat este constructorul care a executat lucrarea in urma cu multi ani sau poate necesita o reparatie. Este vorba de acoperisul de pe Fabrica de confectii din Vulcan care a zburat pur si simplu in urma vantului, ce-i drept destul de puternic, de astazi.

 

Si a cazut nu asa in curte sau pe strada, a zburat pana-ntr-un mic si cochet parculet al copiilor. Cand am plecat de la munca am constatat ca circulatie este oprita pe soseaua de centura  si redirijata. Am intrat pe o straduta paralela si aici am vazut in parculet o parte din acoperis. In plus lumea vorbeste ca au fost avariate cateva masini din zona. Deci paguba este destul de mare, cred……Totul era un morman de lemne si tabla.

Oare de ce in ultimul timp multe blocuri si institutii sunt descoperite la o adiere de vant? Sigur sunt respectate proiectele, materialele folosite sunt cele prevazute in proiect atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ, mai exista diriginti de santier care sa supravegheze lucrarile????? Raspunsul nu este greu de dat dupa cum se pare. Probabil altfel nu s-ar mai contrui cate-o vila, cate-un garaj sau mai stiu eu ce alt „cotet”.

Din pacate nu am reusit sa fac si o fotografie-era prea mare aglomeratia in zona, asa ca am imprumutat una.

Sursa foto

Publicitate

29 martie 2012 - Posted by | Romania | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: