Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Scoala altfel, viata altfel

Desi vernisajul expozitiei de origami a avut loc marti 03 aprilie 2012, abia acum apuc sa scriu ceva despre ceea ce se poate vedea acolo. De fapt ce este ORIGAMI? „Origami reprezinta arta plierii hartiei colorate in modele de creaturi vii, obiecte neansufletite sau forme decorative abstracte.  Etimologic, cuvantul origami, de origine japoneza, este format din oru care are sensul de “a indoi” si kami cu sensul de “hartie”, deci “hartie indoita”.  Numele de origami a fost adoptat in anul 1880, pana atunci arta plierii hartiei fiind denumita orikata. Formele care pot fi realizate prin aceasta arta sunt legate de imaginația celui care pliază hartia, dar exista si categorii de forme traditionale care includ flora si fauna.” Sursa

Andreea Maria Pop a realizat lucrarile prin multa munca, dand dovada de rabdare, creativitate si talent. Avand in vedere ca domnisoara este cu handicap locomotor, cea care a contribuit la finisarea obiectelor este mama ei, dna Maria, o femeie minunata. Daca aveti ocazia sa vizitati expozitia (este deschisa pana in data de 08 aprilie 2012) nu veti regreta, iar daca cumparati lucrarile faceti o fapta buna acum in preajma Sarbatorilor Pascale.

 

In cazul in care doriti sa ajutati aceasta fetita in tratament si recuperare, va rog lasati un mesaj si-l transmit mamei.


5 aprilie 2012 - Posted by | Origami | , , , ,

2 comentarii »

  1. Dumnezeu nu ramane niciodata dator! Maria este inzestrata cu multe daruri si este inconjurata de dragoste ! Te imbratisez, Maria!

    Comentariu de mariana | 5 aprilie 2012 | Răspunde

  2. multumim cu drag Maria Andreea si mama ei.

    Comentariu de pop lucretia mariana | 17 aprilie 2012 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: