Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Grija pentru platitorii de taxe

Nu sunt genul de persoana care sa stea la cozi pentru plata facturilor sau sa aiba o relatie cu cei din spatele ghiseului pentru diverse probleme. Folosesc mijloace moderne de plata si chiar ma bucur ca nu trebuie sa interactionez cu entitatile statului. Nu ma refer la oameni ci la institutii. Este inca o mare problema nerezolvata pana acum. Astazi am fost nevoita sa merg la Casa Locala de Pensii pentru o problema si constat ca locatia este de-a dreptul jenanta pentru secolul in care traim. Si cand te gandesti ca pe acolo se perinda oameni in varsta, oameni cu probleme, ca altfel ar sta acasa. O sala de asteptare insalubra, o banca amarata, pereti scrijeliti, aer irespirabil, lume multa. Nu va faceti iluzii, nici dincolo de ghiseu nu arata mai bine…..De fapt sediul este impropriu pentru o astfel de activitate. Este amplasat pe latura stanga a Casei de Cultura, in spatiul folosit inainte de ’89 pentru iesirea din sala de spectacol. Acolo erau cabine pentru actori, sali de repetitie, depozite de recuzita….. Ce vremuri, ce spectacole……Dar sa revin in zilele noastre…..

Ma asez frumos la coada, parca sunt „mystery schopping” si observ in jur, ascult comentarii, privesc la oameni care au lucrat o viata si acum au parte de un tratament deloc pe masura varstei. Ceea ce-mi atrage atentia insa este o femeie (ca doamna nu-i pot spune) pe post de agent de paza (pe uniforma scrie SC Hyperion) foarte nepotrivita intr-un loc unde se lucreaza cu publicul. Dupa cum vad este si un fel de „secretara”, se baga in seama cu clientii, ia buletinele, noteaza intr-un registru, striga cine sa intre si cine nu la „sefi”, da indicatii pretioase. Sa nu va spun cam pe ce ton vorbeste! Imi pare rau ca oamenii accepta un asemenea tratament, din cati erau acolo si cati au fost repeziti de individa, nimeni nu a spus nimic, nu s-a reactionat decat in retragere. Pai oameni buni, noi suntem de vina ca acceptam ca astfel de indivizi sa ne faca zilele amare, acceptam tacit sa-si bat joc de varsta si anii nostrii de munca. Nu am fost eu in cauza, va dati seama ca nu-mi scapa individa.

PS. Am cautat pe net si contrar asteptarilor am vazut sedii mari, frumoase, elegante, cu sali de asteptare mai ceva ca intr-o companie privata. Oare numai locuitorii din resedintele de judet merita asa ceva? Dupa cate stiu, toti platim impozite si taxe.

Publicitate

12 august 2012 - Posted by | Romanisme | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: