Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Zona „Bradet” din Petrosani

Nu am urcat la „Bradet” de cca 20 de ani. Imi aduc cu placere si nostalgie aminte de zona aceasta superba, de multele petreceri la cabana, de revelioane si nuntile organizate acolo, de terenul de tenis, de aerul curat de munte….

Intre timp am aflat ca totul a devenit o paragina, un loc de intalnire a satanistilor, cabana distrusa, arsa si s-a furat tot ce se putea fura. Dupa ce am fost la „Targul Produselor de Toamna” am urcat la „Bradet”.

Drumul pana la Universitate este foarte bun,  lume destul de multa pe „deal”, fusese meci pe terenul cu gazon artificial din zona, asa ca totul avea o explicatie. O data ajunsi in varf raman cu gura cascata, la propriu. Nu mai recunosc nimic din ceea ce a fost o data. Celebra cabana de la „Bradet” a fost rasa de pe fata Pamantului, devenid astazi istorie. Se pare ca dupa ce a a fost distrusa nu s-a gasit nici un investitor s-o reabiliteze asa ca daramarea ei a fost singura solutie.

Amenajarea zonei Bradet face parte dintr-un proiect mai amplu de reabilitare a unor strazi, parcuri si zone pietonale din orasul Petrosani. Investiţia prevede  modernizarea carilor de acces rutier si pietonal in zona, amenajarea de locuri de parcare, locuri de joacă pentru copii si amenajari peisagistice.

Dupa reabilitarea zonei sigur se va gasi un investitor interesat sa construiasca un restaurant pentru deservirea turistii veniti in aceasta frumoasa zona de agrement a orasului.

Pana atunci alte cateva imagini.

Publicitate

20 octombrie 2012 - Posted by | Valea Jiului | , ,

2 comentarii »

  1. Nu mai este nimic la Bradet de ani buni. Am mai urcat eu, acum vreo 2 si cam tot asa era. Poate acum este mai multa piatra dar in rest cam tot asa era 😉

    Comentariu de criserb | 21 octombrie 2012 | Răspunde

  2. […] Dragi “prieteni ai apelor”, felicitări voua și dascălilor care vă îndrumă, dar și Primariei Petroșani pentru initiativă. Restul elevilor au fost în alte zone ale orașului, o mare parte în zona Brădet. […]

    Pingback de Ziua verde în Petroșani « Ghiocel07 | 4 aprilie 2014 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: