Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Totul se intampla in Romania

Nu avem noi o tara perfecta, nici pe departe asa ceva. Am recunoscut de cate ori am avut ocazia problemele din Romania, coruptia, murdaria, lipsa infrastructurii, agesiunile in scoli, mizeria umana din institutiile publice si toate neregulile care se intampla sau sunt aici. Dar de cateva zile, chiar saptamani nu aud altceva decat probleme cu carnea, cu laptele, cu legumele si fructele, cu hacherii si copiii care se bat in scoli sau pe strada…. Suntem atacati din toate partile, de tari civilizate precum Anglia, Franta, Italie, Spania si Olanda pentru orice, incepand de la tigani pana la muncitorii altadata foarte apreciati tot de catre ei. Incep sa cred ca totul este o manipulare. Tot ce este rau se intimpla numai in Romania. Cei din vest sau de peste Ocean sunt model de perfectiune, democratie si corectitudine in toate. Acolo nici vorba de coruptie, de saracie, de agresiune in scoli sau familie, de hotie, de copii abandonati, totul este frumos si perfect.

21 martie 2013 - Posted by | Diverse | ,

3 comentarii »

 1. Cu siguranta este doar o manipulare… la care presa are un mare aport, din pacate… Lipsa de informatie… bajbaiala autoritatilor.. nu fac altceva decat sa panicheze oamenii. Bine ca-s bune produsele din import… ca ale noastre au toate bolile pamantului..

  Comentariu de Simona | 21 martie 2013 | Răspunde

 2. Acolo au invatat sa isi ascunda bine mizeriile!

  Comentariu de Nadia | 21 martie 2013 | Răspunde

 3. oh-oh, nu e bine ghiocel ce zici. din pacate informatiile prezentate de presa romaneasca sunt nu numai manipulate, ci si false. false pentru ca se ia numai o fraza (de cele mai multe ori traduse prost sau incomplet) dintr-un intreg context si din ea se face o intreaga tragedie.
  pentru ca romanului ii place sa se planga, nu ii place adevarul cand doare si asa isi mai gasesc politicienii scuze (cu teorii dinastea conspirationiste).

  nu e nici o manipulare din vest, e doar periculos ca incepe sa fie privit asa.

  Comentariu de andreea | 22 martie 2013 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: