Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Baltata Romaneasca-Targ, expozitie la Bacia

Bacia este o comuna in judetul Hunedoara, la cca 20 km de Deva, resedinta de judet. Trecem foarte des prin zona, de fapt pe DN 66, care face legatura intre Tg Jiu-Deva. In Comuna nu am intrat decat o data, pe o strada si am iesit in Simeria, dar se pare ca este mult mai mare, aici gasindu-se si cateva obiective ce merita vizitate.

Am citit in ziar ca duminica este Targ la Bacia si cum drumul nostru aproape in fiecare duminica trece prin Deva, nu puteam rata sa vedem cateva animalute, ca in rest mare lucru nu era.

Mi-a atras atentia muzica populara veselie, cantata de fete si faini ficiori, numai buna de joc si voie buna. Asa-i muzica din Ardeal……faina 🙂

La un moment dat am vazut o bunicuta cu nepotica, o dulceata de fetita. M-a impresionat  ca fetita nu mai avea parinti iar bunicuta era cam in varsta. I-am pozat doar frumosul balon, sigur cumparat cu drag din banii putini ai bunicutei.

Mai tarziu am cautat-o, vroiam s-o ajut intr-un fel, dar nu am mai gasit-o……Cine stie, acolo sus cineva o ajuta si o iubeste, sunt sigura.

Mai multe fotografii gasiti aici.

22 septembrie 2013 - Posted by | Targ | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: