Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Concert de muzica folk in Pestera Bolii

Sambata am fost la Concertul de muzica folk sustinut de Clubul Generatia Folk din Craiova. Asa a fost marcata aniversarea a 75 de ani de la inaugurarea Ansamblului Monumental „Calea Eroilor“ de la Targu Jiu, unde se afla si capodoperele lui Brancusi.

O toamna superba, cu vegetatie multicolora si temperatuta ridicata la suprafata.

Coboram in pestera si binenteles gradele incep sa scada pe masura ce se inainteaza spre scena amplasata intr-o zona parca special creata de natura pentru astfel de evenimente. Pestera foarte frumos ornata cu lumanari pe tot traseul, dar si cu flori de toamna.

Din fericire tinerii din „Generatia Folk” condusi de dna Madalina Amon, fosta componenta a Cenaclului Flacara, sunt plini de energie dar mai ales de talent si suporta cu stoicism cele cca 6-7 grade din pestera.

La fel si copilasii prezenti la spectacol, copilasi care intampina folkistii cu jucarioare de plus iar in timp ce se interpreteaza „Bieti lampagii” impart lumanari aprinse spectatorilor. A fost un moment emotionant. Majoritatea cantecelor sunt pe versurile regretatului Adrian Paunescu. Un spectacol foarte reusit, spectatori de toate varstele, vernisaj de expozitie si lansare de carte. Toate intr-o frumoasa zi de toamna. Felicitari organizatorilor, dul Imre Szuhanek si Ovidiu Rizopol din partea Asociatie Petro Aqua, doua persoane care se implica trup si suflet sa de-a viata acestui loc numit Pestera Bolii.

Publicitate

27 octombrie 2013 - Posted by | Pestera Bolii | , , ,

Un comentariu »

  1. […] Ghiocel a marcat sambata aniversarea a 75 de ani de la inaugurarea Ansamblului Monumental „Calea Eroilor“ de la […]

    Pingback de 75 de ani … | SerbIonel | 30 octombrie 2013 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: