Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Există un domeniu în care nu suntem furați?

Sunt foarte revoltată, nici nu știu dacă voi fi coerentă în ceea ce scriu. Așa zisele „vedete” se operează pe banii mei? Simt că explodez. Și când te găndești că femeile care au suferit mastectomie, trebuie să-și plătească protezele mamare….

Ai bani redevi femeie, daca nu, rămâi mutilată pe viață. Cică aceste operații reparatorii nu sunt prevăzute în lista celor decontate de Casă, nu sunt bani…..Părinții cu copii bolnavi ajung să ceară mila noatră, pentru a-i salva de la moarte. Pentru ei nu sunt bani. Casa Naționala de Sănătate nu are bani pentru tratamente, pentru analize, pentru medicamente, bine că sunt bani pentru tunarea pițipoancelor. Ce verificări au facut cei de la Casă când au decontat aceste servicii? Oare nu sunt toți mână-n mână?

Pâna când mai suportăm toate furăciunile astea? De la precupeața din piață până la medicul de spital (unii), toți ne fură. Totul până când cineva va avea curajul să-i bage la zdup și mai ales să le confiște averile pâna la a treia generație. La fel de mult condamn și media care promovează siliconatele fără pic de cultură. La ele cultura este invers proporțională cu silicoanele din toate părțile corpului. Toate astea au ajuns model pentru multe fete care văd că așa se câștigă foarte bine și fără muncă.

Publicitate

25 aprilie 2014 - Posted by | Sanatate | , , ,

2 comentarii »

  1. imi amintesc pe vremuri cum statea cu frica atunci cand venea CFI-ul…si nu furam…era deajuns o greseala ca sa ti pui toti sefii in cap. E trist ceea ce scrii… si e ciudat ca totusi toata lumea tace .

    Comentariu de AndreaS | 25 aprilie 2014 | Răspunde

    • Da, ai dreptate. Se pare că încrengătura este destul de mare. De la medicul de familie la casa de sanatate…..

      Comentariu de ghiocel07 | 28 aprilie 2014 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: