Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Sala de evenimente Gerom Ballroom

Se spune că „nu îți vezi bârna din ochiul tău și vezi așchia din ochiul altuia”. Așa și eu. Am văzut și am scris despre „Juliana Ballroom” din Brad dar nu am scris nimic despre Gerom Ballroom, o frumoasă sala de evenimente din Petroșani. Mia culpa!

Localizată la intrarea în Petroșani venind dinspre Hațeg, Gerom Ballroom este un centru de evenimente modern și elegant care asigură cadrul ideal pentru petrecerea momentelor speciale din viața oricărei familii. Se pot organiza nunți, botezuri, întălniri aniversare, revelioane, pentru cca 360 de persoane dar la cerere spațiul poate oferi și mese restrănse într-un elegant separeu. Am participat aici la două evenimente deosebite și pot spune că totul a fost de înalta clasă: meniu variat, servire, ambianță. Aranjarea sălii precum și meniul se stabilesc cu cei pentru care se organizează evenimentul.

Informații se pot obține la numerele de telefon: 0785 295 411; 0785 295 395 sau la sediul din Petroșani, Bdul 1 Decembrie 1918, nr 1. Dacă alegeti să aveți clipe de neuitat la Gerom Ballroom, vă doresc petrecere frumoasă!

Fotografiile sunt de pe pagina de FB

 

Publicitate

30 iunie 2014 - Posted by | Eveniment | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: