Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Apă minerală Boholt (Aqua Sara) se găsește la Kaufland

În martie cănd am vizitat fabrica de apă minerală carbogazoasă Boholt, îmbuteliată sub denumirea de Aqua Sara, eram nemultumită că nu se gasește la vânzare. Zilele trecute am intrat la Kaufland și am căutat printre rafturi până am dat de baxurile cu apă minerală Boholt, îmbuteliată special pentru acest supermarket.

Am găsit și la jumătate de litru, așa cum doream de fapt, fiind mult mai practică. Variantele sunt: carbogazificată (cu dop albastru) și natural carbogazoasă decarbogazificată parțial (cu dop gri). Nu am găsit, sau nu am văzut decarbogazificată total, adică clasica „apă plată”. Mă bucur foarte mult că putem consuma un produs local, fabricat în HD…..În plus este foarte ieftină, un bax de 12 sticle de jumătate costa 8,28 lei.

Este și foarte sănătoasă, având un conținut bogat de minerale (calciu și magneziu), fiind probabil cea mai mineralizată apă naturală din România. Apa minerală Boholt este cunoscută de pe vremea romanilor, iar în timpul imperiului austro-ungar aici se îmbutelia apă minerală pentru vienezi 🙂

Cu siguranță vom consuma acest tip de apa minerală, sper să găsim și la iarnă, inclusiv varianta Aqua Sara decarbogazificată, adică plată.

Publicitate

6 iulie 2014 - Posted by | Apa | , ,

3 comentarii »

 1. Apa imbuteliata in recipiente din plastic face mai mult rau decat bine. Deci nu.In caz de forta majora, hai sa zicem, dar sa dau bani zi de zi pe asa ceva, in niciun caz.
  Iar apa cu CO2, asta e sifonul de pe vremuri, macar ala se fabrica instant, nu zacea in plastic cu lunile.

  Comentariu de cristina | 6 iulie 2014 | Răspunde

  • @cristina-dacă citeai mai multe posturi din blogul meu vedeai că acasă folosesc cana de filtrare dar când mergi undeva nu poți lua la tine decât o sticlă cu apă îmbuteliată. În acest caz prefer apa minerală Boholt (Aqua Sara).

   Comentariu de ghiocel07 | 6 iulie 2014 | Răspunde

 2. Reblogged this on .

  Comentariu de Denisa | 6 iulie 2014 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: