Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Felicitări Toma Coconea și Alex Ciuhandu

Așa cum spuneam duminică, Toma Coconea (Daniel Pisică) și Alex Ciuhandu (Monica Ciurea) au pornit într-o noua aventură, traversarea munților Pirinei din Spania, de la vest la est, de la Hondarribia la El Port de la Selva, în competiția X-Pyr.

Am urmărit cu sufletul la gură evoluția celor doi romăni, dar sincer pe cea a lui Tomiță mai mult……ce să-i faci patriotism local 🙂 Am toată stima și admiratia pentru ambii, din 26 de echipe din întreaga lume aliniate la start, au ajuns la finiș pe locul 3 Tomi Coconea și pe locul 5 Alex Ciuhandu. Felicitări domnilor!

Poate unora li-i se pare ceva, așa, un mers pe cărări de munte. Ei dragilor, nu-i chiar așa. Cei care ați fost în Austria sau Spania ați văzut munții Alpi și Pirinei și coastele lor abrupte. În plus trebuie să fim realiști și să ne imaginăm modul de antrenare al sportivilor occidentali, echipamentul și sponsorii pe care-i au, susținerea morală și materială de care au parte. Ai noștrii au însă ceva mai important, ambiție, foarte mult antrenament, determinare și dragostea noastră a celor care-i urmărim, probabil destul de puțini. Așa suntem noi romănii, dacă nu este fotbal, altceva nu ne interesează. Cum ar fi fost o plasmă uriașa instalată în Petroșani sau de ce nu și în alte orașe, pe care să se urmărească în timp real evoluția celor doi romani ????? Încă o dată felicitări, să vă întoarceți acasă sănatoși.

 

18 iulie 2014 - Posted by | Toma Coconea | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: