Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Probleme cu operatorul Vodafone

Am o problemă. De ceva vreme nu am semnal foarte bun și peste tot la Vodafone România. Chiar și acasă unde semnalul era maxim, acum cade brusc. Surpriza cea mai mare am avut-o în București unde am rămas fără semnal și implicit fără internet. Și uite așa când ți-e lumea mai dragă, rămâi fără comunicare. Telefonul o fi vinovat sau rețeaua? Sunt abonat la acest operator de cca 10 ani și mi-ar părea rău să-l părăsesc. Știți deja că sunt o conservatoare, nu?

Publicitate

12 noiembrie 2014 - Posted by | Tehnologie | ,

2 comentarii »

  1. Daca nu ati schimbat inca cartela cu una care suporta 4G ar trebui sa o faceti. In Bucuresti este putin probabil sa nu fie semnal, se lucreaza intens la reconfigurari majore ale mediului de transmitere pentru trecerea catre LTE [serviciul Voice-over-LTE ]. Lucrez la partener Vodafone care se ocupa cu aceste modificari, info confidentiale 🙂
    Cartelele de veche generatie vor trage din rasputeri sa faca fata [dupa citeva incercari esuate sa gaseasca o cale stabila catre un site din apropiere vor intra intr-un mic restart sa nu incarce aiurea celula – poate fi o explicatie pt pirderea de semnal de care spuneti]. Explicatia nu este valabila pt Deva sau alte localitati.

    Comentariu de Alin V | 18 noiembrie 2014 | Răspunde

    • Mulțumesc, o să încerc varianta propusă.

      Comentariu de ghiocel07 | 18 noiembrie 2014 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: