Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Cum e să fi bunică cu acte în regulă

Nepoțelul meu s-a născut de ziua mea, așa că botezul s-a făcut de ziua bunicului….Coincidență sau nu, dar vorba părintelui care a oficiat botezul, toate pe lumea asta au un rost. Dumnezeu le orânduiește cum știe el mai bine. Acum că nepoțelul este și botezat, sunt declarată bunică cu acte în regulă 🙂 Puiuțul este foarte cuminte, la fel a fost la biserică și la petrecere, și-a respectat nașii, părinții și invitații.

După ce a fost îmbrăcat elegant ca pentru un eveniment deosebit, a fost transportat cu mașina de către părinți la Biserica Foișor. Aici până să înceapă slujba nepotul meu a fost foarte sociabil, s-a întreținut cu toată lumea fiind parcă curios de ceea ce urma să se întâmple. La ora stabilită preoții și-au făcut apariția și a început botezul propriu-zis. Copilașul imediat ce a fost preluat de nașă a adormit, nici că-i păsa de ceea ce se petrece în jurul lui. Interesant este că asistența era atentă la copilaș, chiar dacă slujba a fost foarte frumoasă și preotul deosebit. Chiar înainte de tradiționala băiță în cristelniță, dragul meu nepoțel se trezește și nedumerit se uită în jur. La contactul cu apa aud un mic scâncet și liniște…..

Gata, acum omulețul a intrat în rândul creștinilor, ceremonia continuă cu miruitul, îmbrăcatul și bineînțeles un nou somn de frumusețe. Doar trebuie să fim odihniți la petrecere, nu?

28 aprilie 2015 - Posted by | Familie | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: