Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Cel mai neserios prestator de servicii

Este vorba de APA SERV Valea Jiului. După cum știe toată lumea, Valea Jiului este situată pe cursul râului Jiu și este regiunea cea mai bogată în resursă de apă. Cu toate acestea avem unul din cele mai mari prețuri la apa potabilă din țară. Într-un comunicat al administrației se spune că nu conducerea este vinovată de aceste ajustări ale tarifelor și sunt invocate o serie de acte normative și motive pe care nu le înțeleg și chiar nu mă interesează.

Un lucru este cert, societatea este una neserioasă, începând cu întreruperile neanunțate de furnizare a apei și terminând cu modul primitiv de încasare a c/val apei consumate. Poate nu scriam acest post dacă astăzi nu ar fi fost a doua zi consecutiva (sâmbătă și duminică) în care este întreruptă furnizarea apei potabile, fără a se face o comunicare corespunzătoare.

Eu nu locuiesc nici în Cartierul Carpați, nici în Petroșani Nord…….cel puțin în data de 04.10.2015. Ce poate fi mai frumos decât să stai duminica cu maldărul de vase nespălate în chiuvetă?! Iar când vine apa, ore în șir trebuie lăsată să curgă până se limpezește să poată fi folosită. Și tot noi plătim și apa murdară.

Și acum să mă refer la modul de încasare a c/val apei consumate. În 25 de ani nu s-a schimbat nimic. Este aceeași asociație de locatari unde într-un program de 3 ore/3 zile se stă la coadă, se folosesc aceleași fișe din carton unde este trecut consumul, chitanțele sunt emise tot manual. Dacă am întrebat de ce nu se poate face autocitire ca și la curent, să se emită factură și plata s-o facem prin mijloace moderne, răspunsul a fost „sunt foarte mulți restanțieri mari și până nu se încasează restanțele, asta e”. Păi ce treabă am eu cu restanțierii? Nu e treaba societății Apa Serv să se ocupe de acești rău platnici? Sau și ei participă la tarifele mari din ziua de azi, consumând apa pe banii noștri? Cum poți lăsa un client să ajungă la exorbitanta sumă restantă de 24.000 lei?  (sursă)

4 octombrie 2015 - Posted by | Apa | ,

2 comentarii »

  1. atata timp cat nu exista concurenta pe piata -vor sta ca paduchii pe portofelul fiecaruia. Atata timp cat nu se vrea o schimbare ea nu va veni. Adica daca platile le-ai putea face online nu mai pot incasa restantierii? Pai de ce exista acesti restantieri? Din cauza mea care platesc desi nu consum apa acolo? Platesc la timp desi plata imi e ingreunata de faptul ca nu sunt in tara si nu am posibilitatea ca la telecom sau enel sa platesc online.

    Comentariu de AndreaS | 4 octombrie 2015 | Răspunde

    • @AndreaS-așa-i când conducerea este cu politica nu cu competența. Le-ai transmis că nu locuiești acolo?

      Comentariu de ghiocel07 | 4 octombrie 2015 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: