Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Cămara noastră, brand privat pentru Lidl Romania

Acum câteva săptămâni am văzut la Lidl produse sub marca Cămara noastră-Poftă de România. Cred că era săptămâna dedicată produselor autohtone. Ceva interesant, mai ales că aveau și un logo destul de atractiv, simplu dar de efect. Astăzi am cumpărat Ceai de tei sub aceeași marcă. Căutând pe Google am aflat că, Cămara noastră este o provocare de brand privat pentru Lidl Romania.

„Din dragoste pentru tot ce înseamnă autentic românesc, am bătut țara în lung și-n lat și am căutat rețete originale după care să creăm cele mai bune produse românești. Am căutat apoi cei mai buni furnizori autohtoni care să le producă pentru noi, respectând cele mai înalte standarde de calitate. Le-am strâns pe toate în Cămara noastră, pentru ca tu să te bucuri de gustul autentic românesc, de produse curate și naturale”.

De unde am plecat și unde am ajuns……De la o simplă cutie de ceai, Ceai de Tei. Mi-aș dori ca mai multe produse din Lidl să fie românești. Uite de exemplu, untura, tradiționala untură de ce să fie prezentă în magazin sub marca unei firme austriece, când noi din moși strămoși producem și consumăm untură. La fel cu „piața Lidl”, de la morcovi la vinete, de la mere la căpșuni, de la salată la varză și ridichi. Exemplele pot continua. Nu cred că în serele din România nu se produce chiar nimic. Să nu mai vorbim de micii producători. Sper ca inițiativa din Cămara nostră să nu se oprească la mezeluri și ceaiuri.

Apropos, am găsit săculeți cu cartofi. Pe lângă cantitatea mare de noroi de pe ei mai erau și stricați pe jumătate. Și atunci….. ?????

Publicitate

13 aprilie 2016 - Posted by | Diverse | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: