Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Mergem din nou la vot

Acum ceva vreme nici nu știam ce alegeri sunt anul acesta. Evenimentele se derulează în ritm alert, vin unii pleacă alții, totul rămâne la fel. Nimic bun. Drumurile, circulația, legile, siguranța cetățeanului, câinii maidanezi, prețurile, aroganța, impozitele, sărăcia, mizeria ….. totul rămâne neschimbat. Aflu că alegem primarii. Cum am aflat?

Simplu, se peticesc șoselele, se curăță copacii, se asfaltează printre blocuri, se vorbește de programe de anvelopare, se amenajează parcurile, se trimit scrisori personalizate, se fac spectacole, urlă urbea de cântece populare, internetul este „murdărit” cu mesaje jignitoare dacă nu-ți convine persoana propusă și susținută de membrii de partid parașutați de la centru în provincie, apar migrările de la un partid la altul. Ce mai, unii s-au născut și vor să moară primari indiferent de culoarea hanoracului. Acum, mai nou chiar și cei cercetați penal dau din coate poate-poate mai prind un mandat. Ce-o fi în capul lor, nu pricep. Nu au și ei familie, copii, nepoți, casă, grădină, alte preocupări cu care să-și consume energia? De ce-ai vrea să fi din nou primar? Și cum electoratul votează numai de formă, numai pe ăsta ca să nu fie celălalt, nu m-aș mira ca haosul să fie din ce în ce mai mare. Pe urmă să nu ne mirăm că totul este cum a fost în toți acești 26 de ani.

PS. Fotografiile sunt de la Viena, când am votat pentru Europarlamentare.

Manifestul unui tânăr actor pentru români în 2014: „Du-te, votează, anulează-ți votul, dar fă ceva! E vorba de noi, de super-puteri rămase fără eroi”

Publicitate

6 mai 2016 - Posted by | Alegeri, Diverse, Uncategorized | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: