Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Prin Țara Hațegului -Pensiunea „Sarmis”

Acum ceva ani am avut ocazia și plăcerea de a face cunoștință cu Pensiunea „Sarmis” în cadrul unui team building. La câteva săptămâni am fost și cu soțul meu la un prânz cu pește. Deși nu este o locație la „șosea” este bine semnalizată, pe șoseaua Caransebeș-Hațeg, în localitatea Sarmisegetusa.

Situată în frumoasa depresiune a Țării Hațegului, la poalele Munților Retezat, localitatea Sarmizegetusa se afla la aproximativ 8 km depărtare de trecătoarea care face legătura între Banat și Transilvania și care purta odinioară numele Tapae, astăzi Porțile de Fier ale Transilvaniei.

Pensiunea de 3 stele oferă spații de cazare generoase, restaurant, piscină, teren de tenis, lac de pescuit, loc de relaxare, loc de joacă pentru copii, etc.

Aici se pot organiza evenimente în sălile de conferință de 100-150 de locuri. Abia aștept să văd cu ochii mei ce și cum s-au implicat patronii în modernizarea și extiderea acestei pensiuni. În cadrul acțiunii Prin Țara Hațegului, bloggerii vor fi cazați aici și sunt sigură că se vor simți foarte bine. Și acum câteva fotografii de actualitate

#PrinȚaraHațegului este un eveniment organizat de Călin Bobora, Raul Malea şi Alisa Bencău. Evenimentul este sponsorizat de Pensiunea Sarmis și susținut de Fermele ADO, ELIT și T&O Prodcom.

Publicitate

2 noiembrie 2016 - Posted by | Tara Hategului | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: