Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

ShoeBox – Cadoul din Cutia de Pantofi

ShoeBox nu este Moș Crăciun, reni și alte ființe magice, este despre oameni care ajută alți oameni, despre compasiune și dăruire.

O zicală românească spune că „dar din dar se face raiul”. Prin acțiunea „Cutia de pantofi” se încercă aducerea unui zâmbet pe chipul unui copil sărman în prag de Crăciun. Colectarea cutiilor se face în perioada 2-15 decembrie 2016, urmând ca între 16-24 decembrie acestea să fie distribuite către copii. În cutie se vor pune doar lucruri noi, cu etichetă, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2-18 ani, fete și băieți. Amănunte despre acțiunea ShoeBox se găsesc aici.

Eu am pregătit deja cutia, tu mai ai timp până pe data de 15 decembrie. Încearcă să te gândești și la copiii sărmani. Renunță la o jucărie sau o hăinuță pentru copilul tău și adu zâmbet pe chipul unui copil. Bucuria lui te transpune în mirajul Sărbătorilor. Moș Crăciun este darnic și bun, încercând să aducă un zâmbet și o lacrimă de fericire fiecărui copil.

Pentru Petroșani, puteți să aduceți cutiile începând cu 02.12.2016, de luni până vineri între orele 10-17, la magazinul Euroelectric, str.Petru Maior nr.14.

Publicitate

28 noiembrie 2016 - Posted by | Sarbatori | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: