Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Restaurantul „Casa Simy”

Duminică fiind avem program de plimbare. Nu că în restul săptămânii nu s-ar putea dar așa ne-am obișnuit. Sâmbăta și duminica să ieșim undeva, să ne ozonăm creierul, să admirăm primăvara în toată splendoarea ei.

Deci, după ce soțul meu a dat o tură la Peștera Bolii am plecat spre Sebeș, mai exact la Petrești/Alba unde avea recomandarea că se mănâncă bine la Simy. Zis și făcut. Mergem prin Orăștie, nu pe autostradă, că nu mai fusesem de mult pe aici. Constatăm că drumul este foarte lejer, terasamentul căii ferate refăcut complet, copacii înfloriți, câmpul lucrat, berzele la ele în cuib.

Ce mai, o zi splendidă. Să nu mai vorbesc de temperatură, 25-26 grade. Ajungem la destinație destul de ușor, Restaurantul „Casa Simy” fiind pe str. Săsească nr.3.

Spre surprinderea noastră restaurantul era plin ochi. Aveau ceva mese organizate dar asta nu ne-a împiedicat să luam masa acolo, chiar dacă la început servirea a fost mai greoaie. Totul a fost compensat cu meniul foarte bogat iar porțiile pentru oameni sănătoși…..

Sătui am plecat să vedem ceva și din oraș dar cu părere de rău că nu am văzut și Pehart, fabrica unde și acum am certificatul de investitor.

Orașul este curat, cu străzi pavate și asfaltate, case frumoase în stil nemțesc, flori și pomi înfloriți prin curți. Dacă aveți drum prin zonă sau aveți chef de o ieșire din Vale, vă recomand această locație pentru a lua masa și a vă plimba prin zonă.

Publicitate

2 aprilie 2017 - Posted by | Sebes-Alba | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: