Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

O nouă metodă de înșelat oamenii?

Sâmbată 03 martie 2018 pe la orele 16:15 sună telefonul fix. Sunt foarte puțini prieteni care ne mai contactează pe acest număr așa că răspund fără nici o problemă, mai ales că eram convinsă că sună nașa să vadă dacă am ajuns cu bine de la Deva.

Zice unul că este de la Poliție și să mă prezint de urgență la ei că o cunoștință a avut un accident, a lovit un copil pe trecerea de pietoni și va fi reținut pentru 24 de ore. Sigur că m-am panicat puțin (nu am avut de lucru cu politia decât la schimbarea buletinului) dar nu într-atât încât să nu insist să întreb unde a sunat, cum mă cheamă, poate este o greșeală. El insistă că a sunat bine, îmi mai repetă o dată problema dar nu mi-a pronunțat nici un moment numele. Nici eu nu sunt mai puțin insistentă și întreb unde a sunat, cu cine vorbește….. În cele din urmă individul închide și astfel se încheie „convorbirea”. Astăzi am citit în presa locală ceva asemănător….

5 martie 2018 - Posted by | Diverse |

Un comentariu »

  1. Am primit si eu un telefon cu privire la un presupus accident al fratelui meu. Culmea era ca stia si numele fratelui, insa el era langa mine in momentul acela , asa ca mi s-a inchis telefonul pana la urma. 🙂

    Comentariu de Gaby Gabriela | 5 martie 2018 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: