Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Anna Summer Events

Bântuind pe străzile din Tg Jiu am ajuns într-o zonă pe care nu o mai văzusem. Acolo multe vile frumoase, sedii de firme, heliport, parc. Ceea ce m-a surprins este oaza de relaxare numită Anna Summer Events.

Situată pe insulița de pe Jiu, înconjurată de liniștea naturii și răcoarea apei, Anna Summer Events este locul ideal de evadare pentru zilele însorite de vară. Anna Summer Events este un complex de piscine unde luxul, distracția și relaxarea se împletesc cu bunul gust. La intrare persoane deosebite, ne oferă câteva informații, ecuson de vizitator și intram să admiram acest loc deosebit de relaxare și să facem câteva fotografii. Pe net găsiți informații despre locație, eu mă rezum la câteva imagini.

Cum deja erau 30 de grade, eu stau mai mult la umbră, cu atât mai mult cu cât plecasem de acasă pe 18 grade și cu ținută de toamnă 🙂

Ne-am încărcat de frumos, am apreciat și mulțumit gazdelor, am apreciat că se poate și așa ceva. Pe lângă complexul de piscine, multele baldachine și șezlonguri, restaurant, bar și terasă, am apreciat că frumusețea locului este completată cu multă verdeața și flori de sezon.

Mulțumim gazdelor că ne-au permis accesul în incinta complexului, ceea ce în altă parte „nu se poate”. Nota 10 cu felicitări pentru tot.

Publicitate

23 iulie 2018 - Posted by | Tg Jiu | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: