Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

La început de drum

10 septembrie 2018, un nou început. Asistăm cu mari emoții la prima zi de grădiniță a nepoțelului nostru Alexandru. Pregătit de ceva vreme pentru acest eveniment, știa că la toamnă merge la grădiniță. Și cum toamna este deja venită ne echipam cu mic cu mare, luăm în bagaj emoțiile și lacrimile și plecăm spre grădiniță.

Prima impresie, o clădire mare situată într-o zonă cu multă vegetație,

frumos zugrăvită, cu eroi din poveste pe frontispiciu, mulți copii și înzecit părinți și bunici. La ora anunțată se face „careul”, prin stație se aude imnul urmat de o scurtă alocuțiune a doamnei directoare, binecuvântarea din partea unui preot și se strigă „catalogul”.

Urmează o scenetă veselă pentru copiii mici și năzdrăvani. Până departe se aud râsetele lor. În cele din urma copilașii însoțiți de părinți intră în clase pentru a face cunoștință cu educatoarele.

După scurt timp unii pleacă râzând și alții plângând.

Cei mai curioși rămân câteva minute să facă cunoștință cu jucăriile. Printre aceștia se numără și Alexandru al nostru, ochise el ceva mașinuțe „acolo sus”…. Emoții mari pentru părinți … Și uite așa s-a încheiat prima zi de grădiniță.

Publicitate

10 septembrie 2018 - Posted by | Bucuresti | , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: