Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Din nou în Strobl

Orașul Strobl se află la o altitudine de 542 m, pe coasta de est a lacului Wolfgang, aproape de o zonă de schi, o zonă liniștită în care ai vrea să revii mereu. Pentru noi a fost punctul de plecare în excursiile din regiunea Salzkammergut: Gmunden, St Gilgen, Wolfgang, calea ferată cu cremalieră spre Schafberg, Bad Ischl, Hallstatt, Mondsee, Salzburg.

În iunie 2014 am locuit în localitate Altmunster, unde ne-am simțit foarte bine, fapt pentru care am revenit în zonă și acum în 2018. Anul acesta am locuit într-o frumoasă locație, și anume „Apartments Laimer am Wolfgangsee” la 500 metri de lacul Wolfgangsee și centrul micuțului oraș Strobl. Pentru că despre stațiune am mai scris după vacanța din 2014, acum mă opresc la locație.

Apartamentul a fost modern, generos din punct de vedere al spațiului, cu acces gratuit la internet, telefon, chicinetă dar și zonă de relaxare. Balconul mare ne-a oferit vedere la frumoasa și îngrijita grădină dar și la munții din zonă.

Rezervarea a fost făcută pe Booking. Îmi place să locuiesc în astfel de pensiuni. Ești întâmpinat de gazdă la sosire, vezi apartamentul/camera, primești cheile, plătești (la sosire sau plecare) și de aici ești locatar cu „acte în regulă”.

Nu ești deranjat de gazdă în nici un fel. Eventual te mai întâlnești la plecare când predai cheile, mulțumești și ai în gând ideea că vei reveni. Fiind în extrasezon prețul a fost acceptabil pentru cele 4 zile în care am locuit acolo.

Publicitate

15 octombrie 2018 - Posted by | Austria | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: